Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Ђумић: „Посао није готов“. Подунавац неизвестан за Крањ

Екипе два братска портала, Моја Црвена звезда и ЦЗБГ, својски су се потрудиле да добијете пуну слику онога што се дешавало на леду у Новом Саду, где су Звездини хокејаши одиграли прву финалну утакмицу регионалног такмичења против екипе Триглава из Крања. Поред извештаја као и изјава тренера Рус и играча Цвика и Сабадоша, замолили смо стрелца другог гола, Мирка Ђумића, да нам прокоментарише утакмицу.

– “Честитао бих својим саиграчима на победи. Утакмица није била баш најлепша за гледање. Било је пуно фаулова, али на крају је најбитније да смо победили. Посао није готов, остала је још једна утакмица.Надам се да ћемо победити у среду и освојити ИХЛ”.

Иначе, Павле Подунавац који је јуче, у последњој трећини утакмице, приликом једног јаког бодичека и ударца у ограду тренутку завршио на леду, одвезен је после утакмице до болнице где му је укатана помоћ. По његовим, а и речима спортског директора Ненада Раковића, Подунавац се осећа добро, нема потрес мозга, али је неизвестан за следећи наступ.

Црвена звезда и Триглав своју утакмицу играју у среду у Крању, па ето лепе прилике за све Звездине навијаче из Словеније да се упуте у Крањ и пруже огромну подршку нашим оклопницима, а можда већ и тада да прославе титулу регионалног првака.

Повезане вести

1 comment

Loki апр 2, 2019 at 09:23

Bravo za portal MCZ koji prate sjajne hokejaše kad već Delije to ne interesuje. Hokejaši polako idu ka evropskom vrhu….zasluzuju punu podršku!!

Reply

Leave a Comment