Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Милојевић: „Прелеп амбијент, хвала навијачима“

Шеф стручног штаба Владан Милојевић рекао је после победе над Мачвом (2:1) да су за гол били бољи у 28. колу Суперлиге и захвалио се навијачима на сјајној атмосфери коју су приредили.

– Знали смо да ће бити тешка утакмица. Детектовали смо оно што је требало, поготово у другом полувремену, али нисмо искористили одређен простор, што је за интерну анализу. Морам да признам да је Мачва добра екипа, знао сам да ће бити тешко. Знам Дарка Тешовића доста дуго и знам да су нас добро скаутирали, јако тешко губе, имали су шест везаних утакмица без пораза. Борбена су екипа, играју са доста страсти и заслужују да се нађу у плеј-офу – нагласио је Милојевић.

Звезда је уписала 25. овосезонски тријумф у домаћем првенству, а наредни изазов је у среду, 3. априла, од 17 часова на гостовању Бачкој.

– Били смо бољи за тај један гол. Желим Мачви све најбоље, ми се окрећемо следећој утакмици, треба и да се одморимо. Имали смо доста играча ван ритма и неколико повређених, Родић је одиграо после толико времена. Стрпљив сам и полако их враћамо у ритам.

Милојевић је, као и његови изабраници, уживао у одличној атмосфери на Маракани, јер су Делије још једном приредиле спектакл на трибинама.

– Желим да се захвалим навијачима на подршци, још једном су приредили фантастичан амбијент. И терен је био изузетан за игру, добар противник и лепа утакмица, можда и мало ван оквира Суперлиге. Навијачи дају све од себе да помогну овим момцима и све у свему био је стварно прелеп амбијент – завршио је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC мар 31, 2019 at 13:32

TI ZNAS MILOJEVICU DA TE NAVIJACI ZVEZDE SVI PODRZAVAJU I ZASLUZIO SI TO,SAMO TE MOLIM KAO TRENERA I NAVIJACA ZVEZDE I COVEKA POPRICAJ MALO SA VODJAMA DELIJA DA SE PODRZI I KK CRVENA ZVEZDA,VI ZOVETE NAVIJACE MI DODJEMO VAS CU DELIJE POSLUSATI VI STE SVAKI DAN ZAJEDNO,MOLIM VAS PODRZITE KK

Reply
Hadži Dragan NBG мар 31, 2019 at 07:13

Miloje, čestitke još jednom na svemu što si do sada uradio. Samo mi nešto triling halfova tanak i ne uliva neko poverenje. Savić, Babić, Milunović kao čunjevi. Svrati malo iz juga Marakane i pogledaj kako igra tandem omladinaca Savi – Eraković.

Reply

Leave a Comment