Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Квартет позвао звездаше на Мачву

Фудбалери Црвене звезде искористили су слободно време за дружење са звездашима током којег су све присутне позвали да сутра, од 19 часова, са трибина стадиона „Рајко Митић“ пруже подршку шампиону Србије против Мачве.

Филип Стојковић, Ерик Јирка, Милан Гајић и Ричмонд Боаћи дружили су се данас са звездашима испред ТЦ „Делта сити“ и тако наставили низ акција у којима црвено-бела публика има прилику да се упозна са нашим асовима.

Квартет шампиона Србије овом приликом фотографисао се са присутнима, делио аутограме и играо несвакидашњи стони фудбал.
Тако су сви звездаши имали прилику да се опробају са црвено-белим фудбалерима у необичној игри и стекну успомене за памћење. Наши првотимци су и позвали навијаче да у суботу од 19 часова дођу у Љутице Богдана и подрже их у дуелу 28. кола Суперлиге.

Кад год смо слободни искористимо прилику да се дружимо са звездашима. Данас их је било у великом броју што веома радује, позвали смо их на утакмицу и заиста се надам да ће поново исунити трибине Маракане – рекао је Стојковић.

Звездини првотимци су овом приликом присутнима делили улазнице за дуел са Мачвом, а Милан Гајић се осврнуо на значај подршке коју имају са трибина.

Овог пролећа имамо изванредну подршку. Навијачи су снага Звезде и надам се да ће до краја борбе за дуплу круну наставити да нас бодре на исти начин као до сад – рекао је репрезентативни дефанзивац.

Велику пажњу привукао је и Ричмонд Боаћи, а нападач није скривао огроман мотив пред наставак борбе за трофеје.

Предивно је бити део великог тима као што је Црвена звезда, а управо величина клуба осликава се у моментима попут ових. Навијачи су наш главни покретач и без њих ни ми не бисмо били на овом нивоу. Управо зато задовољство је провести сваки тренутак у дружењу са нашим присталицама – рекао је центарфор на чије се речи надовезао Ерик Јирка:

Узивали смо у данашњем дружењу, а наставак смо заказали за сутра. Надам се да ћемо се у суботу после утакмице заједно радовати новој победи – поручио је увек насмејани Јирка.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment