Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: „Сви на Маракану против Мачве“

Након двонедељне репрезентативне паузе суперлигашки фудбал вратио се на терене широм Србије. Фудбалери Црвене звезде ће на свом терену у суботу, 30. марта, од 19 сати дочекати екипу Мачве.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред дуел 28. кола домаћег шампионата.

Пред нама је наставак првенства, после паузе која нам је помогла да се током две недеље тренинзима врате фудбалери који су имали проблема са повредама. Изузетно ме радује што их видим на тренингу потпуно спремне да конкуришу за утакмицу већ у суботу. Очекују нас три утакмице до наредног викенда, у следећој недељи завршавамо редован део првенства. После тога ћемо играти у ритму среда-недеља готово до краја. Управо зато сам највише током паузе желео да ми се врати повређени играчи. Родић је паузирао од самог старта полусезоне и сви смо срећни што ће моћи да игра већ против Мачве. Једино на Гобељића нећу моћи да рачунам, мада и он је почео да тренира и када би било потребно сигурно би могао да заигра, али бићемо опрезни са његовим повратком. Добро смо радили, имали смо времена и да се одморимо током паузе, немамо проблема са играчима који су били у својим репрезентацијама, сви су се вратили здрави – рекао је Милојевић и наставио:

Свежи и орни дочекујемо Мачву, екипу коју предводи Дарко Тешовић, тренер који је наставио са добрим радом који је већ дуже присутан у том клубу. Они се труде да играју исто и на домаћем терену и на сваком гостовању, доста су квалитетни, имају одличне појединце. Тешовић је тренер који је такође 24 сата у фудбалу, што се види по нрезултатима његове екипа. Очекује нас јако занимљива утакмица и позвао бих навијаче да дођу у што већем броју на Маракану, да нас подрже.

Звездин стратег осврнуо се на јучерашњи жреб, који је његовој екипи у полуфиналу Купа Србије доделио екипу Младости из Лучана.

Све четири екипе које су у полуфиналу Купа су изузетно квалитетне, то показје и табела Суперлиге. И пре жреба сам рекао, у овој фази такмичења је свеједно коју екипу ћемо да извучемо, сви противници су јаки. Младост је заиста незгодна екипа, није пријатно играти против њих, тако да нас сигурно очекују тешке две утакмице – поручио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment