Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дружите се са фудбалерима пред Мачву

Лепа традиција дружења играча Црвене звезде са навијачима уочи утакмица наставиће се и овог петка, од 12 часова испред тржног центра „Делта сити“.

Наши асови издвојиће део времена дан пред утакмицу 28. кола Суперлиге са Мачвом, против које ћете имати прилику да бодрите своје хероје у суботу од 19 часова на Маракани.

Пре тога, у петак, сви који пожеле да се упознају са играчима српског шампиона моћи ће то да ураде испред ТЦ „Делта сити“ на Новом Београду од 12 сати.

Поред тога што ћете бити у прилици да добијете аутограме на специјално персонализованим картицама, као и да се сликате са фудбалерима, чека вас и нешто до сада невиђено.

Испред тржног центра биће постављен специјални стони фудбал, такозвани људски стони фудбал, у којем ће сами фудбалери бити у улози играча. Звездаши ће тако моћи да одмере снаге са њима и опробају се у овој несвакидашњој игри.

Такође, од 15 часова на истом месту и у истој улози наћи ће се и Звездине наде, односно фудбалери из Омладинске школе, са којима ће навијачи такође имати прилику да се друже.

Зато постоји више разлога да дођете сутра и проведете део дана са вашим омиљеним играчима како би се направила најлепша могућа увертира за дуел са Мачвом.

Улазнице за утакмицу која је заказана за суботу од 19 часова на стадиону „Рајко Митић“ биће у продаји у петак (од 11 до 18 сати) и на дан меча од 10 часова до почетка на благајнама Маракане, и зато дођите најпре сутра испред Делта ситија, а онда и на Маракану у што већем броју да пружите подршку црвено-белима на путу до дупле круне.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment