Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Преокрет у случају повреде Џоа Регланда?

Многобројни медији данас су пренели информацију да ће први плеј нашег кошаркашког клуба Џо Регланд услед повреде колена задобијене у првој утакмици полуфиналне серије против Партизана, морати да паузира између десет дана и три недеље. Међутим, како се незванично сазнаје ситуација је потпуно другачија и много повољнија за црвено-беле.

Како сазнају колеге са портала „hotsport.rs“, стање Регландове повреде је знатно повољније и он ће се већ наредне суботе, у другој утакмици плеј-офа, ставити на располагање тренеру Милану Томићу. Да подсетимо, Регланд се повредио током првог полувремена претходног сусрета. Почетком треће деонице покушао је да заигра, али су га болови спречили у томе па је диригентску палицу преузео други плеј наше екипе Филип Човић, са којим је у тиму наш клуб успео да сустигне предност ривала и да на крају слави у веома важној утакмици.

Други меч полуфинала АБА лиге на програму је у суботу 30. марта у дворани „Александар Николић“, а домаћин овог пута је екипа Партизана.

(извор/фото: hotsport.rs)

Повезане вести

2 comments

Voja S .Petrovic мар 25, 2019 at 20:05

Doveden je zbog ovoga i mora da igra,makar pod inekcijama.Ovo je kljucna sezona,jer bez igranja EL,nista od novca,jer mi nismo pod patronatom DUHA KOJI LEBDI,nad laznom opozicijom i kvazi institucijom,koja je u vreme fuzije sa Igokeom,cak ,dobijala novac od poreskih obveznika iz Republike Srpske!Mi imamo Dr i njegovo znanje i umece prodaje mladih talenata,za veliku lovu i od toga i EL zivimo.Srecno,nek je Bog uz nas!

Reply
Србин са Космета мар 26, 2019 at 16:34

Све си тачно написао!!!

Reply

Leave a Comment