Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалМлађе категоријеФудбал

Стигле титуле на Маракану

Претходног викенда у београдском насељу Жарково одржан је фудбалски турнир за дечаке рођене 2001. године, док је у Пироту одржано Првенство Србије за фудбалерке рођене 1997. године.

У организацији Школе фудбала Жарково и КМФ Пионир у балонима на Жаркову, Кошутњаку и Петловом брду одржан је турнир за дечаке рођене 2001. године. Учешће на турниру узело је 32 екипе из Србије и Републике Српске, а најбољи резултат остварили су петлићи Црвене звезде. Младе наде нашег клуба, које са клупе предводи тренер Александар Јовић у финалном сусрету савладале су екипу Жаркова резултатом 5:1 чиме је трофеј шампиона Србије стигао на Маракану.

За најбољег играча турнира проглашен је Богдан Јочић из Црвене звезде, а најбољи стрелци турнира су Никола Јеремић (Ц. звезда) и Александар Андрић (Жарково).

У пиротској хали „Кеј“ одржано је Првенство Србије за фудбалерке рођене 1997. године. Учешће је узело осам екипа које су биле подељене у две групе. Играчице ЖФК Црвена звезда наступиле су у групи „А“ и оствариле следеће резултате:

Бубамара : ЖФК Црвена звезда  0:7

Напредак : ЖФК Црвена звезда  1:4

ЖФК Црвена звезда : Победник  3:0

Тим резултатима, црвено-беле девојке су се избориле за финални сусрет са нишким Машинцем. Након одличне игре обеју екипа, ЖФК Црвена звезда је у финалу славила резултатом 3:1.

Најбољи стрелац пиротског турнира била је Кристина Пантелић чланица ЖФК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment