Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јованчић: „Очекујемо велику подршку и против Мачве“

Наши фудбалери вратили су се тренинзима после тродневне паузе која им је добро дошла и почели су да се спремају за нови циклус изазова.

После тријумфа над Радом на Бањици, шеф стручног штаба црвено-белих Владан Милојевић дао је три слободна дана својим изабраницима. Они који немају репрезентативне обавезе одрадили су први тренинг.

Добро нам је дошла пауза, лепо смо се одморили и сада крећемо испочетка. Имаћемо опет доста утакмица, опет у ритму среда-субота, али морамо да наставимо са добрим партијама и да дођемо до циља, а то је дупла круна – рекао је Душан Јованчић.

Сјајни везиста осврнуо се и на први тренинг после паузе који су одрадили.

Уводни тренинг је водио наш кондициони тренер Иван Вучетић, и био је комбинација трчања и рада са справама. Добро је када су разноврсни тренинзи, увек из стручног штаба смисле нешто ново да нам буде још занимљивије да радимо. Мислима смо већ окренути Мачви, доста играча није ту јер имају репрезентативне обавезе, али већ се спремамо за дуел са Шапчанима, као и за сваки други меч. Идемо на победу, наравно.

Јованчић је одушевљен подршком навијача током пролећа, а у просеку је било 27.000 гледалаца на стадиону „Рајко Митић“ у другом делу домаћег првенства.

Стварно је била феноменална атмосфера у прве три суперлигашке утакмице овог пролећа. Била је баш добра посета и много нам значи када играмо у сјајном амбијенту. Много је лепше и лакше играти када има много наших навијача на трибинама. Зато се надам великом одзиву публике и против Мачве, и да ће трибине Маракане бити што испуњеније.

Фудбалери Звезде померају границе, пошто су побољшали рекорд са 53 узастопне утакмице без пораза у Суперлиги.

Надамо се да ће серија трајати још дуго, али се стварно не оптерећујемо рекордима. Увек идемо од меча до меча, не мислимо докле ће серија да траје, а ако наставимо са оваквим партијама онда ћемо је продужити сигурно – завршио је Јованчић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment