Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

ККЦЗ: „Бесплатних карата за суботу више нема!“

КК Црвена звезда мтс обавештава све навијаче да улазница за трибине хале „Александар Николић“, за први меч полуфиналне серије плеј-офа – више нема. Остао је још мало број дневних улазница за ложе, Партер „Б“ и почасна места које ће се продавати у петак у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Огромно интересовање навијача Црвена звезде и општа мобилизација пред ову важну утакмицу за наш клуб, довела је у четвртак у јутарњим часовима до редова испред просторија клуба на Малом Калемегдану, а све бесплатне улазнице за трибине подељене су за само два сата.

Клуб саопштава да је остао одређени број дневник карата за плаву, белу ложу, партер „Б“ и почасна места које су у продаји у просторијама клуба на Малом Калемегдану и у петак од 10 часова.

– Цене улазница за почасна места, ложе и партер „Б“:
Партер „Б“ – 500,00
ВИП ложа – 900,00
Плава ложа – 700,00
Бела ложа – 600,00
Почасно место бочно I ред – 4.000,00
Почасно место бочно Звездаш I ред – 5.000,00
Почасно место бочно II ред – 3.000,00
Почасно место бочно IIIред – 2.000,00
Почасно место I ред – 5.000,00
Почасо место II ред – 4.000,00

Након састанка свих безбедносних структура и служби које су задужене за обезбеђење ове утакмице, као и представника АБА лиге јтд, одлучено је да све капије дворане „Александар Николић“ буду отворене у 17 часова, а не како је првобитно било најављено у 16 часова.

Црвена звезда мтс још једном подсећа да у складу са правилником о такмичењу АБА лиге и чланом 41.3 – клубовима је забрањено организовано довођење навијача на гостујуће утакмице.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да направе препознатљиву атмосферу која ће помоћи екипи да дође до жељеног резултата и ујено подсећа да сви у суботу дођу у халу обучени у складу са слоганом који ће важити за ову утакмицу: „ОБОЈИМО ХАЛУ У ЦРВЕНО“

(извор: КК Црвена звезда мтс)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC мар 21, 2019 at 22:48

TI COVICU NIKAKO DA SE OPAMETIS,DELIS BESPLATNO ULAZNICE,OTKUD TI ZNAS KO UZIMA KARTE ZAPAMTITE BICE GROBARA BAR HILJADU,PA ONI CE DA KUPE KARTE IAKO SU DZABE,COVICU BUDE LI PROBLEMA U DVORANI JA BI TEBE KRIVIO I U ZATVOR

Reply

Leave a Comment