Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеОбавештењаФудбал

Десетка кадета пред одмор

Кадети Црвене звезде савладали су Пролетер из Зрењанина резултатом 10:0 и на идеалан начин отишли на заслужену паузу са које се враћају 4. априла.

Голеаду је започео Илија Бабић већ у 4. минуту, а само два минута касније предност је удвостручио Пантовић на додавање Лучића.

Стефан Митровић је наставио црвено-бели рафал у 17. минуту дугом лоптом са леве стране, а два гола Бабића најавила су најубедљивије славље ученика Славољуба Ђорђевића ове сезоне.

До краја утакмице у стрелце су се уписали још Илић и Елевену, па је меч, уз други погодак Пантовића и два аутогола Стевановића, завршен са двоцифреном разликом.

Црвена звезда – Пролетер (З) 10:0 (6:0)

Стадион: Помоћни терен стадиона „Рајко Митић“. Гледалаца: 50. Судија: Бојан Остојић. Стрелци: Бабић у 4, 21. и 31, Пантовић у 6. и 50, Митровић у 17, Стевановић (аутогол) у 39. и 70, Илић у 52. и Елевен у 80. минуту.

Црвена звезда: Катић, Митровић (од 53. Пешовић), Благојевић (од 46. Радовановић), Васиљевић, Лукић (од 46. Максимовић), Крстић, Пантовић, Илић, Бабић (од 46. Елевен), Лучић, Ђуричковић (од 46. Њамцуловић).

Пролетер: Бачко, Вигњевић, Ђушић, Стевановић, Ласица, Гајиловић (од 53. Пајтин), Б. Пецарски (од 71. Марковић), Д. Пецарски, Јанков, Мијатовић, Станковић (од 46. Новаков).

 

Повезане вести

Leave a Comment