Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Обојимо халу у црвено!

Обавештење КК Црвена звезда мтс поводом дистрибуције и продаје карата за први меч полуфинала плеј офа. У складу са пропозицијама АБА лиге нема гостујућих навијача. Слоган утакмице „Обојимо халу у црвено“.

КК Црвена звезда мтс дочекује екипу Партизан НИС у суботу на старту полуфиналне серије плеј офа АБА лиге јтд.

Први меч игра се у суботу од 19 часова у дворани „Александар Николић“ а црвено-бели су освајањем првог места обезбедили предност домаћег терена у полуфиналној серији плеј офа која се игра на две добијене утакмице.

КК Црвена звезда мтс тим поводом обавештава све своје навијаче да ће улаз на ТРИБИНЕ дворане „Александар Николић” за прву утакмицу полуфиналне серије против екипе Партизана, бити слободан, уз бесплатне улазнице које ће бити дељене у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Дневне улазнице за плаву ложу, белу ложу, партер Б, и почасна места поред терена, за прву полуфиналну утакмицу ПРОДАВАЋЕ се у просторијама клуба на Малом Калемегдану од четвртка у 12 часова. Број дневних улазница у овим секторима за ову утакмицу је изузетно ограничен, јер КК Црвена звезда мтс жели да обезбеди комфор власницима сезонских улазница – који су исте обезбедили још пре почетка сезоне, а њихов број у овим секторима је велики.

Цене карата за почасна места, ложе и партер Б:
КАТЕГОРИЈА КАРТЕ АБА ЛИГА

ПАРТЕР Б 500,00
ВИП ЛОЖА 900,00
ПЛАВА ЛОЖА 700,00
БЕЛА ЛОЖА 600,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО И РЕД 4.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ И РЕД 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ИИ РЕД 3.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ИИИ РЕД 2.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО И РЕД 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО ИИ РЕД 4.000,00

КК Црвена звезда мтс подсећа још једном да је у складу са изменама Закона о спречавању насиља на спортским борилиштима, једна особа може да преузме (трибина) или купи (почасна места поред терена, плава и бела ложа, ложа, партер Б) највише 4 улазнице, али је обавезан да покаже на увид ЈМБГ или податке из личне карте.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да у складу са препорукама служби безбедности и републичког МУП-а, и на првом месту у складу са пропозицијама такмичења (Права и Обавезе клубова учесника плеј офа АБА лиге – Члан 41.3) никоме од навијача КК Партизан НИС који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у халу. Због тога, сектори трибина који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће попуњени навијачима Црвене звезде јер је интересовање навијачи црвено-белих за ову полуфиналну утакмицу велико.

Капије дворане биће отворене три сата пре почетка утакмице, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте знатно раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте.

КК Црвена звезда мтс позива све своје навијаче да у халу у суботу дођу обучени у црвено – у складу са слоганом који ће важити за ову утакмицу „ОБОЈИМО ХАЛУ У ЦРВЕНО”.

Расподела и продаја карата за утакмицу почиње у четвртак у 12 часова.

КК Црвена звезда мтс

(Извор – сајт КК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment