Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРепрезентација

Марко Радовић у репрезентацији Србије

Селектор ватерполо Репрезентације Србије и некадађњи тренер Ватерполо клуба Црвена звезда Дејан Савић саопштио је списак репрезентативаца који ће учествовати у припремама за наступ на завршном турниру Европа купа у Загребу.

Савић је позвао 23 репрезентативца, а на том списку нашло се и име члана ВК Црвена звезда Марка Радовића. Поред нашег ватерполисте на припремама које ће се одржати на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ наћи ће се и Гојко Пијетловић (Шабац), Душан Мандић (Про Реко), Виктор Рашовић (Солнок), Сава Ранђеловић (ОСЦ), Милош Ћук (ХАВК Младост Загреб), Душко Пијетловић (Динамо Москва), Немања Вицо (Триестина), Милан Алексић (Солнок), Никола Јакшић (ФТЦ Телеком Будимпешта), Филип Филоповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (Солнок), Стефан Митровић (ФТЦ Телеком Будимпешта), Бранислав Митровић (ОСЦ), Димитрије Ристичевић (Катанија), Радомир Драшковић (Спорт менаџмент), Страхиња Рашовић (ЗФ Егер), Никола Дедовић (Шпандау 04), Ђорђе Лазић (Солнок), Огњен Стојановић (Мишколц), Лазар Добожанов (Раднички Крагујевац), Никола Лукић (Шабац) и Петар Велкић (Шабац).

Завршни турнир Европа купа на програму је од 5. до 7. априла, а наши ватерполисти ће у четвртфиналу играти са селекцијом Шпаније, а у евентуалном полуфиналу са победником меча Хрватска-Грчка. Остала два пара чине Италија-Русија и Мађарска-Црна Гора.

Овај турнир је квалификациони за завршно такмичење Светске лиге које ће се одржати у Београду од 18. до 23. јуна, а репреентација Србије је као домаћин већ обезбедила учешће на завршном турниру Светске лиге.

Повезане вести

Leave a Comment