Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ФКЦЗ: „Аргументи доказују наше право на титулу из 1946.“

Као што смо вас већ обавестили, ФК Црвена звезда је јуче поднела захтев Фудбалском савезу Србије за признавање титуле освојене у НР Србији 1946. године. Поводом наведеног захтева наш клуб је данас издао саопштење:

– „Црвена звезда је јуче и званично поднела захтев Скупштини ФСС за признавање шампионске титуле из 1946. године, где је јасно навела све аргументе који недвосмислено доказују наше право. Скупштина је једногласно одлучила да Правна комисија и остале стручне службе ФСС дају своје мишљење поводом тога, а које ће Скупштину обавезати да у складу са тим донесе своју коначну одлуку. Црвена звезда се овим поводом више неће оглашавати.“

Поводом овог захтева до сада се једино изјаснио ФК Партизан чији челници оспоравају право нашег клуба на наведену титулу. Ми би овим путем желели да подсетимо целокупну јавност да је у не тако давној прошлости, пре око три и по деценије, управо ФК Партизан добијао титуле одлукама Суда радног народа СФР Југославије, а тим титулама се комшије и дан данас поносе.

Повезане вести

Leave a Comment