Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда „Б“ наставља поход ка Првој лиги Србије

Млади фудбалери Црвене звезде који наступају за екипу Графичара (Звезда „Б“) претходног викенда успешно су наставили борбу за пласман у Прву лигу Србије. На помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ иза јужне трибине, наше младе наде савладале су екипу Степојевац Ваге.

Графичар : Степојевац Вага 3:0 (1:0)

Веома лепе прилике у првом полувремену су пропустили Станојев и Марјановић у по два наврата, те Конатар, Крстевски и Цветковић. Њихову неефикасност је исправио у надоканди времена Стојић после изведеног корнера.

Где су стали домаћи у првом, наставили су у другом полувремену. Ређале су се шансе пред голом гостију, а идеалне прилике су пропустили Конатар, Станојев, Крстевски и Цветковић. Њихове промашаје је исправио резервиста Ђорђевић који је одмах по уласку у 66. минуту постигао други гол за Графичар.

После датог гола настављају се атаци домаћина, а изгледне шансе нису искористили Цветковић када са 5 метара шутира право у голмана, затим Вељко Николић најпре у 75. минуту када је лобовао истрчалог вратара,али и сам гол, те поново исти играч кад је у 80. минуту из слободног ударца за 18 метара погодио стативу.

Тачку на и је ставио у последњем минуту утакмице Ђорђевић својим другим поготком, а што их није било више у мрежи госта криви су нападачи Графичара и голман Степојевца Благојевић који је у пар наврата својим одбранама успео да сачува мрежу.

О инфериорности госта говори и податак да је једини шут у оквир гола упутио тек у 70. минуту.

СТАДИОН: Рајко Митић – иза јужне трибине. ГЛЕДАЛАЦА: 250. ГЛ.СУДИЈА: Маринковић Бора. ПОМ.СУДИЈЕ: Глишић Никола и Крстић Немања. СТРЕЛЦИ: Стојић 45. мин, Ђорђевић 66. и 90. минуту.

ГРАФИЧАР: Станковић, Милутиновић (Ђорђевић), Конатар, Стојић, Марјановић, Мркела, Станојев, Сантрач (Дабић), Крстевски (М.Николић), В.Николић, Цветковић.

СТЕПОЈЕВАЦ ВАГА: Благојевић, Дошен, Брајовић, Васиљевић, Унковић, Кошанин, Стевановић, Чујовић, Видић (Павловић), Микић (Малиџан), Ристивојевић (Радовановић).

У наредном 18. колу Регионалне лиге „Београд“ фудбалери Графичара гостују на Царевој Ћуприји екипи БАСК-а. Меч се на „БАСК Арени“ игра у суботу 23. марта са почетком од 10 часова.

(извор: srbijasport.net; фото: ФК Графичар 1922)

Повезане вести

3 comments

Marko мар 21, 2019 at 23:02

Ko je ovo pisao ? Lobovao VRATARA ???????? Alo prijatelju kakav VRATAR nismo u Zagrebu ?

Reply
Vladimir мар 22, 2019 at 06:56

Колеге са портала „srbijasport.net“

Reply
Hadži Dragan NBG мар 18, 2019 at 19:20

Dobra igra Grafičara, samo tako nastavite momci.

Reply

Leave a Comment