Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Пионирке освојиле „Беобаскет мини куп“

Пионирке ККЖ Црвена звезда Комбанк потпуно заслужено су освојиле „Беобаскет мини куп“ у Лозници, пошто су у финалу убедљиво савладале вршњакиње из Лознице.

ККЖ Црвена звезда Комбанк : ЖКК Лозница 70:41 (18:6, 14:13, 22:8, 16:14)

Пионирке Звезде су и поред доста грешака боље ушле у меч и након два минута игре повеле 6:1. Младе наде нашег клуба су из добре одбране, отварале доста контранапада и наставиле да увећавају предност која је на крају прве четвртине износила 12 поена разлике – 18:6.

У другој четвртини ништа се није променило. Црвено-беле девојчице су и даље биле знатно боље и ефикасније од вршњакиња Лознице које су покушавале да ухвате прикључак, али су имале много неискоришћених напада, што су наше девојчице кажњавале. Црвена звеуда је у 18. минуту игре водила 32:16.

У другом полувремену настављено је у истом ритму и предност је константно расла. На крају тречег периода игре било је и максималних +27 – 54:27.

У последњој деоници виђена је и најубедљивија предност црвено-белих. Она је износила чак 33 поена предности – 64:31. До краја меча изабранице Ружице Карић рутински су завршиле посао и одбраниле трофеј у „Беобаскет мини купу“.

Треће место на турниру освојила је Новосадска ЖКА која је резултатом 64:60 савладала вршњакиње екипе Радивој Кораћ.

Лозница, Дворана: „Лагатор“, Гледалаца: 500
ККЖ Црвена звезда Комбанк: Младеновић 4, Васиљевић 5, Ивановић 5, Јанковић, Матић 10, Ћулибрк 5, Авлијаш 13, Зечевић 16, Улемек 2, Пузић, Станковић 6, Чачић 4.

(фото: kss.rs)

Повезане вести

Leave a Comment