Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Јовељић показао инстикт за гол“

Шеф стручног штаба Владан Милојевић сматра да су заслужено савладали Рад у 27. колу Суперлиге и похвално је говорио о талентованом нападачу Дејану Јовељићу.

Фудбалери Црвене звезде освојили су цео плен на Бањици и на најбољи начин одлазе на репрезентативну паузу. Двоструки стрелац био је Дејан Јовељић, док је тријумф оверио Бен који је поставио коначних 3:0 у самом финишу.

Заслужена победа Црвене звезде. Честитам играчима Рада и мојим изабраницима, утакмица је одиграна у лепом амбијенту. Бићу кратак, није ми се свидело много тога у првом полувремену, нисмо могли да ухватимо ритам, доста смо грешили а није требало. Рад је изашао са петорицом играча позади, па простор нисмо тако лако проналазили, или смо успевали али са закашњењем – истакао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије сматра да је други погодак био и те како важан за развој ситуације.

Већ у полувремену смо променили неке ствар и после 2:0 смо приморали Рад да изађе више, и да нам да више простора на средини терена. Задовољнији сам другим полувременом. Мало сам се и прибојавао ове утакмице, увек је теже када знате да иде пауза и да ће играти добити слободне дане, али су се понели апсолутно професионално. Раду желим све најбоље од срца, нека наставе да се боре и знају да изађу из оваквих ситуација, верујем да има могућности и снаге да остане у Суперлиги.

Милојевић се осврнуо и на одличну партију двоструког стрелца Јовељића.

Не би требало много да причамо о Јовељи, он је дете које има све предиспозиције да постане велики играч. Треба стрпљења и причамо доста, он све то зна. Показао је „убитачан“ инстинкт за гол, увек је ту где треба, може ни из чега да затресе мрежу. Игра фудбал са много страсти и пред њим је блистава каријера. Само треба овако да настави и мислим да му саиграчи много помажу, јер смо права дружина. Мислим да је то јако битно за њега, а доста тога ће зависити и од њега самог.

Шансу на Бањици су добила и зимска појачања као што су Милош Вулић и Алекса Вукановић.

Волео бих да будемо клуб коме се не ставља бреме притиска чим га доведемо. Није лако играти у Црвеној звезди и било би добро да велика очекивања не падну на њих, преузимам и ја то кроз честе разговоре. Они су се уклопили можда и брже него што смо очекивали, они су играчи за будућност и треба, надам се, дуго да остану у Црвеној звезди – закључио је Милојевић

Повезане вести

3 comments

Србин са Космета мар 18, 2019 at 09:58

Пижон је са 17 година постао првотимац,Мркела и Милко исто тако.Хоћу да кажем,да ако је играч квалитетан не треба ићи са причом да је млад,да има времена.Одмах на терен и у искушења.А Јовељић је рођени голгетер,мене подсећа на Сантрача,Панчева,реагује брзо,често голови нису спектакуларни,али гол је гол!

Reply
зизу мар 17, 2019 at 22:14

надам се двојици или тројици топ појачања и који играју у својим клубовима већ почетком јуна.одбрана је спора .вратите ла телек или доведите играча с таквим карактеристикама.недостаје радоњић ,вратити га

Reply
Delija Mp мар 18, 2019 at 02:15

Radonjica smo prodali za 12 miliona evra, kako mislis da ga vratimo? Le Talek je zeleo stepen vise nakon sto mu je istekao ugovor koji nije hteo da produzi.
Koliko imas 5 godina pa komentarises ?

Reply

Leave a Comment