Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадетима бод у дербију

Кадети Црвене звезде уписали су реми (1:1) на гостовању Партизану, а погодак вредан бода био је дело Владимира Лучића у 85. миуту.

Домаћин је повео у 6. минуту после полуконтре и асистенције Миливојевића коју је Јовић преточио у погодак.

Упркос раном заостатку, изабраници Славољуба Ђорђевића су били опаснији ривал током већег дела меча, а најбољу шансу да до одмора анулира предност ривала имао је Елевен у 26. минуту. Нападач црвено-белих је добио сјајну лопту са десног бока од Митровића, али је са два метра погодио стативу.

Кадетски шампион Србије је водио главну реч и у другом полувремену, а низ изгледних прилика започео је Бабић у 48. минуту после доброг соло прдора. Четири минута касније пропала је стопостотна шанса Црвене звезде услед неспоразума Њамцуловића и Илића.

Неискоришћене прилике гостију могао је да казни Чолић у 54. минуту, али је лопту већ виђену у мрежи зауставио Митровић пожртвованим клизећим стартом.

Пре поготка Лучића ударац је опробао и Њамцуловић у 71. минуту, а заслужено изједначење стигло је пет минута пре краја меча. У гужви пред голом црно-белих најспретнији је био резервиста Звезде и донео заслужени бод свом тиму чиме је одржао бодовну разлику између конкурената за трофеј.

Партизан – Црвена звезда 1:1 (1:0)

Гледалаца: 600. Судија: Игир Стојилковић. Стрелци: Јовић у 6. за Партизан, а Лучић у 85. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Смиљковић, Чубра (Партизан), Илић(Црвена звезда).

Партизан: Славковић, Чубра, Лакићевић, Кнежевић (од 79. Славкоић), Смиљковић, Ђорђевић, Рашковић (од 46. Марковић), Благојевић (од 50. Стакић, од 90. Пејчић), Миливојевић (од 82. Винтоњи), Чолић, Јовић.

Црвена звезда: Катић, Митровић, Благојевић, Матић (од 62. Пердув), Лукић, Писар, Њамцуловић (од 75. Максимовић), Илић, Бабић, Елевен (од 80. Лучић), Ђуричковић (од 46. Пантовић).

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment