Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

100. меч Владана Милојевића на клупи Црвене звезде

Фудбалери Црвене звезде у недељу 17. марта гостују на Бањици екипи Рада у оквиру 27. кола Супер лиге Србије. Поред чињенице да су бодови веома важни у наставку борбе за шампионску титулу са екипом нишког Радничког, предстојећи сусрет има и карактер историјског.

Наиме, тренер наших фудбалера Владан Милојевић на стадиону „Краљ Петар I“ по 100. пут седеће на клупи нашег тима у званичним мечевима. Четрдесетдеветогодишњи Аранђеловчанин постао је шеф стручног штаба црвено-белих у лето 2017. године. Први пут је седео на клупи нашег клуба у мечу 1. кола квалификација за Лигу Европе 29. јуна 2017. године у мечу против Флоријане са Малте који је наш клуб решио у своју корист резултатом 3:0.

Лето 2017. године. Милојевић након потписивања уговора са Црвеном звездом

Од тог сусрета, па до данашњег меча Милојевић је 63 пута водио екипу у националном првенству, шест пута у Купу Србије, а забележио је укупно 30 наступа у европским такмичењима (16 пута Лига шампиона и 14 пута Лига Европе). У 99 мечева до сада остварио је скор од 72 победе, 19 ремија и свега осам пораза од којих је у националном шампионату забележен свега један пораз и то у Крушевцу 1. октобра 2017. године против Напретка (0:1). За нешто више од годину и по дана на клупи Црвено-белих Владан Милојевић је освојио једну титулу националног шампионата, претходне сезоне је изборио учешће у елиминационој фази Лиге Европе, а у актуелној сезони је наступао у групној фази Лиге шампиона у којој је у шест мечева освојио четири бода савладавши на стадиону „Рајко Митић“ екипу Ливерупла 2:0 и игравши са италијанским Наполијем нерешено 0:0.

Уредништво портала „mojacrvenazvezda.net“ честита шефу стручног штаба на великом јубилеју и надамо се да ћемо се још дуго дружити на нашој Маракани.

Повезане вести

2 comments

ЗВЕЗДАН мар 17, 2019 at 15:55

СРЕЋАН МИЛОЈА ЈУБИЛЕЈ И ДА НЕ НАПУСТИШ ЗВЕЗДУ БЕЗ НАЈМАЊЕ 800 УТАКМИЦА .УВЈЕРЕН САМ АКО ОСТАНЕШ И ЗДРАВЉЕ НАС СВЕ ПОСЛУЖИ ДА ЋЕ МО ИГРАТИ ЧЕТВРТФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА

Reply
ЗВЕЗДАН мар 17, 2019 at 15:53

ТРАЖИ ОД МРКЕЛЕ ДА ДОВЕДЕ КРУНИЋА И РАДОЈУ ЗА ЈАЧУ ЗВЕЗДУ

Reply

Leave a Comment