Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеОбавештења

Ватерполисти и даље без победе у Лиги шампиона

Ватерполисти Црвене звезде доживели су нови пораз у Лиги шампиона. Овога пута црвено-бели су у 10. колу изгубили од Стеауе у Београду резултатом 7:9.

Гости су врло брзо стекли убедљиву предност од четири гола (1:5), а црвено-бели су постепено смањивали разлику и до краја друге четвртине пришли су на 5:7.

Пропустили су наши ватерполисти на почетку треће деонице да приђу на гол заостатка што је Стеауа искористила и опет дошла до плус четири (5:9). Црвено-бели су успели да поново приђу на минус два, нису дозволили Румунима да постигну још неки гол, али више од тога нису могли, па је резултат на крају меча остао 7:9.

Најефикаснији у Црвеној звезди био је Вељко Танкосић са 3 гола. По један су постигли Никола Бурсаћ, Душан Васић, Андриа Битадзе и Кристијан Шулц.

У наредном колу ЛЕН Лиге шампиона Црвена звезда дочекује московски Динамо.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СТЕАУА 7:9 (3:6, 2:1, 1:2, 1:0)

Београд – Базен: СРЦ Милан Гале Мушкатировић. Судије: Даниеле Бианко (Италија) и Григориос Спанудис (Грчка). Играч више: Црвена звезда 13(3), Стеауа 6(2). Петерци: Црвена звезда 1(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић 3, Мартиновић, Бурсаћ 1, Перковић, Васић 1, Битадзе 1, Љубеновић, Илић, Поповић, Шулц 1, Радовић, Тодоровски. Тренер: Александар Филиповић.

СТЕАУА: Драгушин, Георге 1, Маринић Крагић 4, Фулеа 2, Кјовеану, Приотеаса 1, Капоцис 1, Сабо, Чучковић, Деревианкин, Гибан, Калин, Тик.

 

Повезане вести

Leave a Comment