Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Обавештење о утакмици ФК Рад – ФК Црвена звезда

У недељу 17. марта на програму је меч 27. кола Супер лиге Србије измећу екипа Рада и Црвене звезде. Пошто је предстојећи дуел проглашен сусретом високог ризика руководство ФК Рад је издало саопштење које преносимо у целости.

– У циљу квалитетне организације утакмице Супер лиге Србије између ФК Рад и ФК Црвена звезда која се игра у недељу 17. 03. 2019. године са почетком у 17 часова на стадиону „Краља Петра I“, која је проглашена утакмицом високог ризика, обавештамо Вас о следећем:

Продаја улазница за навијаче ФК Црвена звезда:

Навијачи ФК Црвене звезде биће смештени на горњој Западној трибини у сектору за гостујуће навијаче. Продаја улазница на дан одигравања утакмице биће вршена на благајни стадиона ФК Рад у времену од 15 часова. Цена улазнице износи 300 динара.

На свим осталим улазима нс стадион НЕЋЕ БИТИ ДОЗВОЉЕН УЛАЗАК са обележјима Црвене звезде из безбедносних разлога.

У складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама карте ће моћи да се купе уз индентификациони документ и то на једну личну карту НАЈВИШЕ 4 КАРТЕ ЗА УТАКМИЦУ.

Обавештавамо навијаче да је реч о утакмици високог ризика и да ће се стриктно примењивати одредбе Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Ради бољег информисања и избегавања непотребних и непожељних ситуација подсећамо посетиоце утакмице на следеће:

Капије стадиона ФК Рад за улазак на утакмицу биће отворене од 15 часова. Молимо за ранији долазак на стадион како би се избегле непотребне гужве.

(извор/фото: ФК Рад)

Повезане вести

1 comment

Nepoznato мар 16, 2019 at 14:48

Koliko su karte?

Reply

Leave a Comment