Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Иванић: Корак ка дуплој круни

Мирко Иванић је поготком у 17. минуту уписао првенац у црвено-белом дресу и најавио пласман шампиона државе у полуфинале Купа Србије. Победа резултатом 2:1 над Радником обрадовала је звездаше, али и зимско појачање.

– У претходном разговору сам најавио поготке и није много времена прошло, а остварио сам речено. Пресрећан сам због гола, али још више због пласмана у полуфинале Купа Србије. Циљ нам је дупла круна и победа против Радника је корак на путу до остварења. Мрежу сам затресао после уигране акције, ту ми је задатак да се нађем и радујем се што је рад са тренинга донео конкретан резултат – рекао је Мирко Иванић.

Офанзивац црвено-белих истакао је да еуфорија не постоји и да су мисли већ усмерене ка Суперлиги и гостовању на Бањици.

Радник је незгодна екипа, прилично смо се намучили да га савладамо у Сурдулици. Сад је било знатно лакше, доминирали смо током целог меча, заслужили смо да победимо и најважније је да смо то и урадили. Нема опуштања, већ за викенд нас чека утакмица против Рада, морамо да победимо и са што већом бодовном предношћу уђемо у плеј-оф. Распоред је у последњих две недеље густ, умор постоји, али не жалимо се – нагласио је Иванић.

Звезда у недељу од 17 часова гостује Раду у последњој утакмици пред репрезентативни паузу.

Повезане вести

Leave a Comment