Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Раднички ФМП одбранио трофеј

Кошаркаши Радничког ФМП-а другу годину за редом освојили су Куп КСС. Они су у финалу савладали Металац из Ваљева резултатом 82:77 и то после продужетка. Тријумфом над Ваљевцима Раднички ФМП је обезбедио и учешће на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа.

Велика драма виђена је у дворани у Железнику. Металац је у последњој деоници серијом тројки стекао чак 13 поена вишка (53:66), али су изабраници Милоша Пејића агресивном одбраном и преко веома расположеног Дејана Ђокића успели да ухвате прикључак и дођу у прилику да меч реше у своји корист још на истеку 40. минута. Међутим, 4,7 секинди пре краја Милош Димић је реализовао само једно слобдно бацање па се ушло у продужетак.

И у додатних пет минута плејмејкер Ђокић погодио је важне шутеве, Раднички ФМП је показао много више одлучности и борбености и на крају се заслужено радовао. Победнички пехар капитену Ђокићу уручио је потпредседник Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић.

Раднички ФМП – Металац 82:77 (68:68 – 16:19, 14:13, 15:18, 23:18, 14:9)

Раднички ФМП: Ђокић 20, Зарић, Ђуран, Огњеновић 2, Стаменковић, Миловановић 10, Силађи 5, Смиљанић 8, Димић 22, Павловић, Џаковић 5, Стојадиновић 10.

Металац: Танасковић 6, Крушчић 6, Секулић, Томашевић 5, Ђукановић 19, Маројевић 15, Мићевић 15, Савић, Тртић Митровић, Драшковић, Балмазовић 7.

Повезане вести

16 comments

SHERIFF дец 21, 2011 at 15:45

Siladjija koliko sam razumeo svrstavamo u talentovanije,a decko celo prvenstvo ne moze da prebaci 5 poena i Smiljanic je vrlo nekonstantan,Dimic je dobar gledao sam par utakmica,ali vrlo slabo izvodi slobodna,pogotovo pred kraj,verujem da je to posledica umora ima veliku minutazu!

Reply
CzvBoys дец 20, 2011 at 22:48

Ovih dana u Bratuncu(Republika Srpksa) održava se Novogodišnji turnir u malom fudbalu na kome kao i prošle godine igra naše potencijalno pojačanje-NIKOLA MAKSIMOVIĆ! Upravo prošle godine sam primetio ovog sjajnog momka i već od tada sam želeo da ga vidim u NAŠOJ ZVEZDI.Momak za kojeg sigurno mogu reći da je novi Nemanja Vidić. Upravo sam se vratio kući pun utisaka i još veće želje da potpiše za našu ZVEZDU.Ovog igrača moramo da dovedemo kako znamo i umemo, a moram Vam reći da sam ja uradio sve što je bilo u mojoj moći…svo vreme dok je bio na parketu sa tribine sam neprestano vikao „MAKSO DODJI U ZVEZDU, MAKSO DODJI U ZVEZDU, naravno sa podignutim crveno- belim šalom kojeg sam uperivao u njega…dok se on okretao kad god je za to imao i najmanju priliku ,da vidi ko je to što se dernja dvoranom dok svi ostali mirno posmatraju utakmicu i grickaju semenke.Ljudi oko mene u čudu, gotovo i da ne veruju a Maksa baci i poneki osmeh čim začuje moj povik.Posle pobede njegove ekipe mirno silazim na parket i čekam ga ispred ulaza u svlačionicu.Malo se on zadrža dok je podelio radost sa navijačima koji su stigli (ja mislim iz Užica).A onda se uputi tamo gde ja stojim kao kip i čekam da se on pojavi, nebi li mu samo rekao u lice „DODJI U ZVEZDU“….i tako i bi,a on se samo slatko nasmeja kada sam mu to rekao, a iskoristio sam i da se slikam sa ako Bog da budućim našim igračem. Na kraju tapšem ga po ramenu a on odlazi u svlačionicu. .Za divno čudo, ekipa za koju nastupa Maksimović na ovom turniru nosi CRVENO-BELE dresove tako reći iste Zvezdine.. :)) A što se tiče utakmice same, on je postigao 1 gol i odlično odigrao.Ima sjajnu tehniku, veoma je brz, visok a uz to zna i gola dati…ODLIČAN IGRAČ!

Reply
Dusan81 дец 20, 2011 at 22:55

Lepo si se ti zabavio 🙂 Jel ti rekao nesto ili se samo smejao dok ste se slikali? Usput ti si iz Bratunca , cisto da te pitam i to ?

Reply
CzvBoys дец 20, 2011 at 23:09

Da,iz Bratunca sam. Kada sam mu rekao da dodje kod nas, nasmejao se,samo što nije rekao „Dolazim“.. :)! Ne brinite, sad je on tu svaki dan, bar do nedelje jer tad je finale a ne verujem da će ispasti pre finala…tako da ću Vas izveštavati.. 🙂 Pozdrav… I PREKO DRINE, ZA TEBE SE GINE !

Reply
IGGY дец 20, 2011 at 23:26

Brate ja sam iz Zv.samo mi nije jasno mozda nece ni tebi, ali kako je moguce da je njemu dopusteno da igra mali fudbal jos na turnirima, eventualno zbog neke povrede 🙂 jer to treneri cak i u nizerazrednim klubovima zabarnjuju, a Sloboda je ipak ozbiljan klub, cudi me da su to dozvolili 🙂

Reply
CzvBoys дец 20, 2011 at 23:42

Nije on jedini…ima tu više igrača koji igraju u našim klubovima!Evo recimo na turniru je i naš bivši igrač Nemanja Nikolić a sada član Spartak Zlatibor Vode…isto tako ima dosta igrača iz banjalučkog Borca i ostalih klubova iz Republike Srpske kao što je Radnik itd…. Turnir, kao što sam rekao je tek počeo a sezona svima njima se završila, tako da i nije loše da ostanu koliko toliko u formi. Uopšte mi nije ni na kraj pameti da iznosim lažne podatke i da pišem nešto što nije tačno.Uostalom, Zvornik je blizu, tako da možeš doći ukoliko ne veruješ…i da, nemoj zaboraviti da poneseš jednu marku…ulaz se plaća! Hehehe..Pozdrav

Мирко дец 21, 2011 at 02:01

Деки Миловановић је долазио неколико година да игра Новогодишњи турнир у малом фудбалу у Сремском Митровици…Изгледа да је дозбољено играчима да играју…

Нешо дец 21, 2011 at 08:20

На том турниру у Братунцу је годинама играо Деки Миловновић у екипи са др Пурићем из Звезде.Мислим да су сваки пут кад су учествовали и узимали трофеј…

delija93 дец 20, 2011 at 23:01

Ti si lud :D…Daj boze da poslusa :))).

Reply
CzvBoys дец 20, 2011 at 23:21

Daj Bože…i ja to kažem! Ovakvog igrača moramo dovesti.

Reply
Dark дец 21, 2011 at 09:23

Hahaha! Koji si ti kralj! 😀

Reply
delija86 дец 20, 2011 at 22:48

Dimica u Zvezdu

Reply
Marko дец 20, 2011 at 22:06

Nije igrao Dragan tubak?

Reply
baba simana дец 20, 2011 at 22:00

haha vidi stojketa samo 😀

Reply
alerim дец 20, 2011 at 21:50

Cestitamo mladjem bratu 🙂

Reply

Leave a Comment