Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Јовељић: „Сањам још много голова, победа и титула у Звездином дресу“

Као што смо већ најавили, млади нападач Црвене звезде Дејан Јовељић данас је продужио уговор са клубом и обавезао се на верност до 2023. године. Након потписивања новог уговора задовољство нису крили ни млади фудбалер, као ни спортски директор Митар Мркела.

– „Изузетно сам срећан што ми је Црвена звезда указала поверење продужетком уговора. Надам се да ћу то оправдати играма, головима и залагањем на терену. Лично сањам још много голова, победа и титула у Звездином дресу. Доста играча који су били део наше Омладинске школе у претходном периоду су продужили уговоре у првом тиму, то је јако битна ствар за наше резултате, као и атмосферу у свлачионици. Радујем се сваком голу и сигуран сам да ће их бити још много.“ – рекао је Јовељић.

Спортски директор Митар Мркела задовољан је обављеним послом и очекује много од младог фудбалера:

– „Веома сам срећан, Јовељић је најталентованије дете из Омладинске школе у овом тренутку. Већ је дуже време са нама, има доста утакмица у првом тиму, дебитовао је и у Лиги шампиона. Верујем да ће овим потписом и навијачи бити задовољни, јер они увек имају посебна осећања према својој деци и играчима који су поникли у нашој Омладинској школи. У генетском коду расних стрелаца је да су гладни голова. Јовељић јесте један од таквих и верујем да ће глад за головима задржати још дуго.“

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета мар 13, 2019 at 07:16

Написах пре годину дана да си бисер и да ћеш дати велики допринос Звезди.Сигурно и много пара у каси,кад једног дана одеш преко.

Reply

Leave a Comment