Moja Crvena Zvezda
Архива

Prosinečki sve bliži klupi Zvezde

Robert Prosinečki dok je nosio najdraži dres. Detalj sa finala KEŠ-a 1991.

Iako je juče po malo i nespretno pokušao da prikrije mogućnost da sedne na klupu FK Crvena zvezda, Robert Prosinečki već danas prema svim raspoloživim informacijama postaje najozbiljniji kandidat za poziciju šefa struke na Marakani.

U kratkom telefonskom kontaktu legendarni Robi je izjavio:

– Upravo sam na putu ka Zagrebu. Sutra imam sastanak sa Slavenom Bilićem u Savezu i razgovaraćemo o svemu što očekuje reprezentaciju Hrvatske koja ima veliku šansu da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Takođe će biti razgovora i o Zvezdi…

Ono što je veoma važno napomenuti je podatak da Nogometni savez Hrvatske neće praviti problema Prosinečkom oko preuzimanja klupe Crvene zvezde. Prosinečki je drugi asistent Biliću u reprezentaciji i može da obavlja i jedan i drugi posao.

Kada je u pitanju trenerska licenca ni tu neće biti problema, pošto je Prosinečki završio trenersku školu pod okrivljem HNS-a.

O eventualnom angažovanju Prosinečkog u Zvezdi, svoje mišljenje dao je i prvi asistent selektora Bilića, Aljoša Asanović:

– To bi za Robija bio pravi potez i ja bih bio zaista srećan kada bi on preuzeo Zvezdu.Pa koga da trenira u hrvatskom fudbalu kada znamo kakvi su nam klubovi. Crvena zvezda je ipak nešto drugo.

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.