Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети лако до три бода

Кадети Црвене звезде уписали су рутинску победу резултатим 3:1 на пролећној премијери против вршњака из Суботице.

Ученици Славољуба Ђорђевића на идеалан начин су отворили 2019. годину, а нова три бода на конту кадета Црвене звезде најавио је већ у 5. минуту Њамцуловић после одличног продора по левом боку и асистенције Ђуричковића.

Црвено-бели су додатно осокољени раним вођством кренули у потпуну офанзиву, а најбоље шансе да удвостручи предност имао је Елевен у 7. и 21. минуту.

Оно што није успео талентовани нападач, остварио је Ђуричковић у последњем минуту првог полувремена након додавања Бабића.

Измене у редовима Спартака унеле су живости у игру гостију, па су Суботичани били знатно конкретнији и агресивнији у наставку. Упркос томе, Звезда је наставила са убедљивом игром, а плод је био погодак Максимовића после прекида који је извео Њамцуловић.

Елевен је и у другом полувремену имао прилику да се упише у стрелце, али је у 67. минуту погодио стативу. Коначан резултат и заслужени почасни погодак били су дело Килибарде у 82. минуту.

Црвена звезда је тријумфом над Спартаком одржала корак за вечитим ривалом са којим ће одмерити снаге у наредном колу које је на програму следећег викенда.

Црвена звезда – Спартак 3:1 (2:0)

Гледалаца: 200. Судија: Мирослав Миленковић. Стрелци: Њамцуловић у 5, Ђуричковић у 45. и Максимовић у 58. за Црвену звезду, а Килибарда у 82. минуту за Спартак. Жути картони: Радовановић (Црвена звезда), Станисављевић, Ђурасовић, Арсовић, Стојановић (Спартак)

Црвена звезда: Катић, Митровић, Благојевић (од 53. Радовановић), Матић (од 62. Васиљевић), Максимовић, Писар (од 71. Крстић), Њамцуловић (од 83. Пешовић), Пердув, Бабић (од 59. Лучић), Елевен, Ђуричковић.

Спартак: Тозјан, Мијић (од 46. Арсовић), Прерадов, Стојановић, Мажић (од 83. Маленчић), Јанчић (од 46. Паства), Горуждић, Ђурасовић (од 69. Радосављевић), Станисављевић, Поповић, Новаковић (од 46. Килибарда).

Повезане вести

Leave a Comment