Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Иванић: Част је писати историју у Звездином дресу

Утакмица са Земуном представљала је вече препуно славља за све звездаше. Изабраници Владана Милојевића савладали су ривала резултатом 4:0, оборили су рекорд по броју утакмица у низу без пораза, а такође су прославили 74. рођендан нашег клуба.

– Није било много неизвесности на терену, доминирали смо свих 90 минута и остварили заслужену победу. Због целокупне атмосфере уживао сам на терену. Велика је ствар бити део ове екипе у моментима када се пише историја. Част је и задовољство бити део Звезде и треба да наставимо низ без пораза што дуже можемо. Циљ нам је освајање титуле и оваквом игром идемо самоуверено ка њему – рекао је Мирко Иванић.

Феноменална атмосфера са трибина употпунила је славље.

Невероватно је играти уз овакву подршку са трибина. Преко 20.000 људи дошло је на првенствену утакмицу, то је заиста велики број. Направили су незаборавну атмосферу, као и увек чула се песма са трибина током читаве утакмице и то нама заиста много значи.

Звездин везиста истиче да екипа већ сада размисља о наредној утакмици у Купу Србије.

Лично још увек улазим у ритам, навикавам се на терену на екипу. Надам се да ћу бити све бољи. Доћи ће и голови и асистенције, битно је да побеђујемо и да напредујемо из дана у дан. Очекује нас сусрет у Купу Србије, где такође имамо највеће амбиције. Идемо на дуплу круну, тако да верујем у пролазак даље против Радника – поручио је Иванић.

Повезане вести

Leave a Comment