Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Рекорд? Нећемо стати

Победу резултатом 4:0 добио је шеф стручног штаба Владан Милојевић за 49. рођендан од својих изабраника, као и нови рекорд од 52 узастопне утакмице без пораза у домаћем првенству. Зато ће се дуел са Земуном у 26. колу Суперлиге дуго памтити.

Што се тиче саме утакмице, доминирали смо после водећег гола и на крају победили. Ипак, акценат бих ставио на то, мислим да ће се и колега Дејан Ђурђевић сложио, да смо видели Земун који жели да игра фудбал, Атрактивна су екипа, играју у формацији савремених тенденција фудбала и види се шта желе. Данас смо имали феноменалан терен и они су момци уживали, и поред пораза су били срећни, како због стања терена, тако и због амбијента. Потребне су нам добре и брзе подлоге да би се много младих играча лакше развијало, а и помажу у атрактвиности игре – нагласио је Милојевић и додао:

Честитам Земуну на фер и коректној игри, као и мојим играчима. Окрећемо се дуелу четвртфинала Купа у среду, а Земуну желим да испуни циљеве и убеђен сам да ће остати суперлигаш што и заслужује као клуб.

Звездаше је забринуо излазак Марка Марина из игре у 37. минуту.

Осетио је бол у задњој ложи, не би требало да буде проблема, али нећемо знати док не будемо имали тачну дијагнозу. Марин је искусан, одмах је пријавио да је осетио бол и брзо смо реаговали. Не би требало ништа страшно да буде, али тако је било и са Боаћијем па је имао руптуру мишића задње ложе.

Милојевић се осврнуо и на то што су црвено-бели под његовим вођством оборили рекорд и везали 52. утакмицу без пораза у домаћем првенству.

Сваки рекорд је леп, али нас не оптерећује то. Сигурно нећемо стати. Ова генерација игра јако добро и јако ми је тешко да изаберем поставу јер имам велики фонд баш добрих играча. То су слатки проблеми, и они који данас нису били међу 18 одабраних заслужују да играју. Све похвале за момке, јако су добра дружина, знате да инсистирам да буду у добрим односима и да у свлачионици све функционише како треба. Апсолутно су заслужили рекорд. У Звезди се увек такмичите да будете бољи од претходника, верујем да ће се и нове генерације после нас трудити да нас надмаше, што је за добробит клуба.

Шеф стручног штаба шампиона Србије још једном је поновио како им одговара да имају што више утакмица, јер су сада опет у ритму среда-субота.

Ми смо сада довели играче који су будућност клуба, као што су Вукановић, Вулић, Јирка… Треба да буду будућност, не сада да играју велику улогу. Много је лакше сада да се упознају са системима и да се привикну на Црвену звезду, и зато је управа урадила фантастичан посао. Ми се трудимо да кроз квалитетне тренинге и утакмице одржавамо ритам, али ништа не може да замени једну утакмицу. Волели бисмо да играмо стално среда-субота, одговара нам и да мењамо играче, то је наш посао да увек нађемо право решење – завршио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment