Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Јовичић позван у репрезентацију. Нема места за Јованчића и Павкова

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић данас је саопштио списак репрезентативаца за предстојеће утакмице које наш национални тим игра 20. марта против Немачке у Волфсбургу и 25. марта у Лисабону против Португала на старту квалификација за Еуро 2020.

Од актуелних играча Црвене звезде на списку се нашло само име Бранка Јовичића који је забележио дебитантски наступ у националном дресу током УЕФА Лиге нација. Иако је било говора претходних дана да че се на списку наћи и Душан Јованчић и Милан Павков до тога није дошло. Интересантно је да је у репрезентацију позван Љубомир Фејса који се у екипи лисабонске Бенфике води као повређен, а и Александар Пријовић који је прилику код Крстајића добијао на „кашичицу“, а од преласка из грчког ПАОК-а у саудијски Ал-Итихад игра веома ретко и налази се у не баш завидној форми.

Од некадашњих чланова клуба са стадиона „Рајко Митић“ на Крстајићевом списку су се нашли: Марко Дмитровић, Предраг Рајковић, Урош Спајић, Дарко Лазовић, Немања Радоњић и Лука Јовић.

Повезане вести

Leave a Comment