Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Борјан до 2023. године

Још од окончања јесење полусезоне трајала су трансфер сага у вези најбољег голмана групне фазе Лиге шампиона Милана Борјана. Ипак, све приче су окончане током припрема у Анталији када је постигнут договор о продужењу сарадње, а у петак 8. марта и дефинитивно ће бити стављен параф на нови уговор.

Према новом уговору Борјан ће се обавезати на верност црвено-белима до јуна 2023. године што значи и да ће играчку каријеру окончати у дресу омиљених боја. По слову новог уговора Борјан ће месечно зарађивати 40.000 евра плус бонуси за освојене трофеје и успехе у европским куповима. Тиме ће Борјан постати најплаћенији домаћи играч у актуелном саставу.

Борјан је у Црвену звезду стигао јуна 2017. године из бугарског Лудогореца, а током каријере је поред та два клуба још наступао за аргентински Килмес, Рад, Сиваспор, румунски Васлуи, нишки Раднички и пољску екипу Корона Кјелце.

На голу црвено-белих стајао је до сада 78. пута, а од 2011. члан је и фудбалске репрезентације Канада за коју је наступио 40. пута.

Повезане вести

Leave a Comment