Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЗвездине легендеНајновијеФудбал

Бојић: „Само је љубав према Звезди вечна“

Институт за кардиоваскуларне болести „Дедиње” бринуће о срцима чувених фудбалера Црвене звезде.

Ветерани и легенде ФК Црвена звезда, као и претходних година, биће под здравственом заштитом Института за кардиоваскуларне болести „Дедиње” на челу са директором установе Милованом Бојићем.

Бивши истакнути фудбалери црвено-белих Драган Џајић, Владимир Петровић Пижон, Душан Савић, Зоран Филиповић, Јован Куле Аћимовић, Станислав Караси и Милош Шестић посетили су „Дедиње” и уручили захвалницу Бојићу, уз поклон телевизор за установу.

– „Изузетна ми је част и задовољство што смо примили велика имена српског фудбала и људе који су преносили славу тада југословенског фудбала. Као студент сам прво њих пратио на турнире и утакмице, а онда ишао на испите. Заједно смо расли, као и Звезда.“ – рекао је Бојић.

Нагласио је да је љубав према Звезди вечна, а другим припадају епизоде.

(извор_

– „Само је љубав према Звезди вечна јер је она траје вечно.“ – навео је он.

Бојић истиче да ће установа „Дедиње” чувати срца чувених фудбалера Црвене звезде.

– „Земља која не цени великане не може напред, а ми их ценимо – рекао је Бојић и поручио Звездиним ветеранима да је „Дедиње” њихова кућа, али да им је боље да чувају срца, него да имају најбољег кардиолога.“

Јован Аћимовић, испред ветерана Црвене звезде, захвалио се директору Бојићу на подршци и уручио му плакету. Чланови секције ветерана Црвене звезде годинама редовно долазе на лекарске прегледе у „Дедиње”.

(извор: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment