Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Марин: „Дођите на спектакл у суботу“

Звездаши са нестрпљењем очекују суботу, 18 часова, када је заказана велика прослава 74. рођендана нашег клуба. Везиста црвено-белих Марко Марин позива вас да у што већем броју дођете на Маракану, подржите екипу против Земуна и уживате у фантастичном слављу.

Срећан сам што ћемо заједно прославити рођендан, Звезда је клуб са богатом историјом и дугом традицијом и заслужује прави спектакл у суботу. Наши навијачи из утакмице у утакмицу показују да су најбољи, а уверен сам да ће и овог пута превазићи себе. Ми ћемо на терену дати све од себе да употпунимо славље и да атрактивним потезима и лепим головима остваримо победу и донесемо радост нашим навијачима. Цене улазница су симболичне, сав прикупљен новац иде у хуманитарне сврхе и то је још један разлог да у суботу сви дођете на Маракану – рекао је Марин.

Марко Марин је ефектним поготком потврдио победу црвено-белих у Лучанима у 25. колу Суперлиге Србије.

Леп гол, драго ми је да сам га постигао само како бих потврдио добру игру и победу екипе. Добро смо изгледали на терену и, што је најважније, остварили смо победу. Идемо корак по корак ка свом циљу – освајању шампионске титуле. Изједначили смо рекорд, на корак смо од тога да се упишемо у историју. За то ћемо се такође сви борити у суботу и зато вас чекамо на Маракани – поручио је Марин.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment