Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Рус: „Ова екипа нема конкурента у Србији“

Хокејаши Црвене звезде су синоћ по други пут савладали Војводину и тако по седми пут постали прваци Државе и уједно се пласирали у полуфинале плеј-офа ИХЛ такмичења. Ми смо замолили једног од најзаслужнијих људи за овосезонске Звездине успехе, тренера Јовицу Руса, да прокоментарише меч са Војводином, пласман у полуфинале плеј-офа ИХЛ такмичења као и то да су црвено-бели по 7. пут постали прваци Србије.

Прво је тренер Рус прокоментарисао јучерашњу атмосферу, обзиром да се на трибинама ледене дворане СПЕНС-а нашло око хиљаду гладалаца.

– “ХК Војводина је направила спектакл. Одлична атмосфера. Поставили су висок стандард у организацији и привлаћењу публике на овим просторима и све честитке на томе”.

А онда се осврнуо на утакмицу и титулу.

– “Били смо бољи од Војводине током читаве сезоне. Није постојао ама баш никакав разлог да буде другачије и овај пут. Имали смо мањих осцилација у игри, али екипа Црвене звезде је доказала да је далеко јача од противника. Титула шампиона државе није долазила у питање јер ова екипа нема озбиљног конкурента на леду у Србији”.

За крај, тренер наших оклопника се осврнуо и на наставак плеј оф такмичења у ИХЛ-у-

– “Остаје нам да се припремимо за наставак ИХЛ такмичења јер већ 20. марта играмо полуфинале против победника дуела Цеље – Славија. Честитам нашој екипи на озбиљном приступу у досадашњем току такмичења”.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment