Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Да ли догађања у финишу вечитог дербија остају некажњена?

На адресу Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије стигао је извештај делегата Момчила Марића са 159. вечитог дербија између Црвене звезде и Партизана који је одигран у суботу 2. марта на стадиону „Рајко Митић“.

На основу приспелог извештаја директор Супер лиге Србије Владимир Булатовић покренуо је дисциплински поступак против ФК Црвена звезда и ФК Партизан по основу коришћења великог броја пиротехничких средстава од стране навијача два клуба. Самим тим то практично значи да се неће водити дисциплински поступак против актера гужве у 88. минуту. Црвена звезда и Партизан ће добити новчану казну, а појединци неће бити санкционисани.

Да ли ће остати некажњено?

Треба подсетити да је директор нашег елитног фудбалског такмичења Владимир Булатовић у интервјуу за „Спортски журнал“ 24. децембра 2017. године изјавио:

– „Ја имам обавезу да све проблеме у нашем фудбалу представим јавно, а не да их скривам под тепих. Моја је обавеза да их превасходно изнесем пред органе Фудбалског савеза Србије, а на њима је да проблеме решавају.“

Поставља се питање, на основу раније изреченог, да ли догађања у финишу 159. вечитог дербија неко покушава да прикрије, а са друге стране остаје да видимо да ли ће наш тренер Владан Милојевић бити санкционисан јер је на конференцији за медије након сусрета коментарисао суђење током дуела црвено и црно-белих?!

Повезане вести

2 comments

Konstatacija мар 7, 2019 at 02:25

Koliko primecujem,niko ne pominje Zdjelara jer je pomagao Nikolicu dok je davio Causica,hvatajuci mu spansku kragnu s ledja a u tome je saradjivao i Urosevic,hvatajuci za vrat Causica,takodje s ledja.Mirkovic je pre nego sto je udario Kosanovica,udario i Causica,mucki s ledja u naletu i pobegao na drugu stranu iz guzve,da bi nakon toga potkacio Kosanovica.

Reply
Dragan мар 6, 2019 at 18:16

Vrlo dobro. Bitna pobeda. Marin car, odličan Pavkov, prijatno iznenadjenje Žule Stojković na levom beku i Babić… Gajić i Ivanić veze nemaju…

Reply

Leave a Comment