Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДербиНајновијеФудбал

Јованчић: Вратили се у другом полувремену

Ремијем у 159. вечитом дербију Црвена звезда је одржала бодовну предност у односу на највећег ривала и стигла до 50. узастопне првенствене утакмице без пораза.

Чињеница да су црвено-бели успели да неутралишу вођство противника, али не и да освоје цео плен била је повод за помешане емоције код Душана Јованчића.

Не можемо да гледамо на реми као успех. Нисмо задовољни бодом, мада верујем да није ни ривал. Нисмо могли да дођемо до наше игре у првом полувремену, у наставку смо били знатно бољи, промашили неколико шанси и на крају је тај бод реалан исход. Успели смо да се вратимо после 0:1 и из тог угла и бод је добар – рекао је Јованчић без много речи на тему суђења: – Сви су видели судијске одлуке. Не бих коментарисао даље.

Низ шанси у настзавку почео је управо ударцем везног фудбалера главом после корнера.

Видео сам да лопта иде у гол, али је Стојковић то добро извадио. После је Павков сјајним ударцем изједначио, а можда смо могли и до потпуног преокрета до краја. Кад се подвуче црта садржајан дуел, доста борбе, трчања… Окрећемо се наредном мечу. Већ у среду гостујемо у Лучанима и очекујем да се вратимо на победнички колосек чиме бисмо одржали бодовну разлику. Само тако можемо до титуле – истакао је Јованчић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment