Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиНајновијеОбавештењаФудбал

Опет само реми у дербију. Прво полувреме рецепт како не треба, друго како треба играти.

 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН 1:1 (0:1)

 

Дош’о је и тај дан, тај други март 2019. године када смо по 159. пут снаге одмерили са најљућим ривалом. Имали сте прилике на нашем порталу да читате најаве, изјаве, пројектоване саставе и све појединости везане за овај дуел, па нећемо овај текст посветити историјату и статистици, већ ћемо се конкретно осврнути на дешавања с терена. Састав нашег тима био је очекиван, Јованчић је заузео место уместо Чаушића на средини, док је Симић задржао своју позицију стартера поред Вукановића и Јирке.

Теренска иницијатива црвено-белих од првих минута јасно је ставила до знања како ће се меч одвијати. Кружење око казненог простора Партизановог гола, уз оправдану бојазан од потенцијалних контра напада. По један прекид на обе стране, позиције за ништа више од центаршутева. У оба случаја – неуспелих.

Заглушујућу буку правиле су Делије, које су бројчано неколико пута надјачале гостујуће навијаче. Утакмица је започела и маестралном кореографијом пропраћену Маршем на Дрину.

Прву опасност гостију по наш гол лако је укротио Борјан. Шутирао је Рикардо са око 25 метара, право у нашег голмана. Партизан је дисциплиновано играо у фази одбране на почетку меча, док су му се играчи хитро трансформисали у напад кад год би им лопта дошла у посед.

Осим неколицине прекида, једног корнера за наш тим и покушаја Рикарда са дистанце, углавном смо гледали битку на средини терена у првих 15-ак минута. У два наврата утакмица је била и прекинута због блажих повреда актера меча. Најагилнији наш играч у том периоду је, свакако, био Бранко Јовичић. Имао је не само неколико правовремених интервенција, већ је покретао и доста напада нашег тима.

Опасно је Закарић заврнуо лопту по земљи у наш шеснаестерац у 18. минуту, али није било могуће да Николић дође до ње, па она одлази у гол аут. У истом минуту пожутео је млади Павловић због ударања Боаћија. Партизан се ослободио наше почетне иницијативе и кренуо је нешто конкретније ка Борјановом голу. Узвратили смо преко Марина у 21. минуту, чији шут након соло-продора у корнер избија Стојковић. Тада смо извели два корнера у кратком временском размаку. У 23. минуту поништен је гол Бена, због наводне офсајд позиције. Чини се да Бен није био у офсајду, те да нам је неоправдано поништен гол. Повлачење Марина од стране Павловића (минут касније), који је ризиковао жути картон, али му је Грујић прогледао кроз прсте. Поново пар минута прекида, жути картони Марину и Здјелару због чарки, па онда и „скраћени корнер“ за Марина, са десне стране.

Ужарена је атмосфера била доле на терену, Звезда је у потпнуности преузела конце игре, неколико пута опасно запретила, али је судија Грујић евидентно сачувао црно-беле. Нервоза се осећала и код једних и код других, видели смо три жута картона у првих пола сата игре.

У 37. минуту Партизан долази до вођства – 0:1. Невероватно је шта се све издешавало у казненом простору нашег тима, и какав низ грешака и лоших процена су направили наши дефанзивци и голман. Велики неспоразум Борјана и Милуновића користи Николић и доводи црно-беле до предности. За дискусију остаје да ли се нападач Партизана налазио у недозвољеној позицији.

Наставили су наши играчи да врше притисак за задњу линију Партизановог тима, али без конкретних покушаја. Из контранапада покушао је Закарић са велике удаљености, али неколико петара преко гола (44. минут). Нису се наши играчи довољно брзо ослобађали од лопте, што су црно-бели користили и прекршајима заустављали нападе нашег тима. У последњим тренуцима првог полувремена, Партизан изводи први корнер, али без успеха. Након свих прекида, на првих 45 минута додат је само још један минут. У том минуту смо извели још један ударца из угла, након којег је шутирао и Гајић, али преко гола.

Не претерано занивљив дерби у првих 45 минута. Нисмо видели изгледне прилике ни са једне, ни са друге стране. Звезда је имала лопту у поседу, кружила око казненог простора противника, али без завршног паса. Са друге стране, Николић је искористио ноншалантност наше одбране и довео госте до, не може се баш рећи заслужене предности. Пре свега због неоправдано поништеног поготка Ел Фарду Бена, а потом из због опроштеног другог жутог картона за Павловића.

Све у свему, видели смо нових бледих 45 минута Црвене звезде против вечитог ривала. Одговор на чврсту и пожртвовану игру Партизана на средини терена, још увек немамо.

Реагује Милојевић изменом, убацује великог борца – Милана Павкова. Из игре није изашао Боаћи као природна замена, већ Симић. Полувреме почиње фантастичном бакљадом наших присталица, а на терену се опробао Јованчић, из велике даљине – непрецизно.

У 50. минуту пожутео је Горан Закарић због фаула над Стојковићем. Стандардно оштра игра Партизана, на коју очигледно немамо увек спреман одговор. Три минута касније, поново је групо фаулиран Филип, овај пут картон добија Милетић. Невероватно груба игра Партизана у тим моментима. Марин не може да добије лопту, а да не буде фаулиран.

У 57. минуту после ко зна којег већ корнера, главом шутира Јованчић, а лопту која је већ виђена у мрежи, вади Стојковић. Велика прилика је то била за изједначење. Минут касније бележимо и непрецизан покушај Милуновића са велике дистанце. Огромна иницијатива нашег тима која је трајала негде од 50. минута, а онда и још једна велика прилика за Душана Јованчића. Извукао се искоса са леве стране, негде на висини пенала, шутирао, али лопта одлази тик поред леве стативе. Гол је висио у ваздуху. А у 62. минуту нова спорна ситуација у казненом простору Партизана: контакт Валијентеа и Бена није санкционисан најстрожом казном, већ само корнером. Након тог корнера, извио се Милуновић, захватио лопту главом, али поред гола. Том приликом, Боаћи се повредио, али се, срећом, убрзо опоравио и наставио меч.

У 68. минуту велику грешку Гајића, који промашује лопту, исправља Борјан интервенцијом испре Николића, односно Рикарда. Два минута касније, у игру улази Мирко Иванић, уместо Јовичића. Тренер Милојевић је све карте бацио у напад.

Нову полу-прилику за наш тим бележимо након прекида на средини терена, у 73. минуту. Прекид је извео Марин, на страну до Милуновића, који лопту спушта главом, чини се до Павкова. Звездин центарфор није био концентрисан, те је промашио лопту, у висини беле тачке.

А искупио се само минут касније, у 74. минуту!!!! 1-1 Милан Павков! Спустио је Милан главу лопту ка Бену, овај му је вратио на 16 метара и севнула је десница момка из Бегеча. Лопта се од стативе одбила у мрежу. Звездин специјалац!

Одмах измена у редовима Партизана – уместо Косовића, у игри је Урошевић. На ту измену одговорио је Милојевић увођењем Чаушића (уместо Јованчића) у 81. минуту. Бука са севера, истока и запада нашег највећег стадиона није се стишавала ни у једном моменту. Много су компактније и пожртвованије наши момци деловали у другом делу сусрета!

Неспортски потез Николића у 87. минуту изазвао је оштре сукобе испред клупе Црвене звезде. У чаркама су учествовали малтене сви играчи оба тима, а жуте картоне добили су Чаушић и Николић. Утакмица је продужена свега три минута.

Незанивљиво, али и лоше прво полувреме наше екипе, замало је преокренула одлична игра у других 45 минута. Поред изједначујућег поготка, имали смо и неколико прилика да постигнемо још који. Прво полувреме обележиле су кардиналне судијске грешке на нашу штету, као и „поклон“ погодак Партизана. Други део сусрета, одвио се у евидентној доминацији нашег тима, који је коначно заиграо онако како то навијачи од њега и очекују. Нажалост, и овај пут прекасно да би се дошло до победе. Бодовно смо задовољни, али само бодовно. Храбрију, отреситију, конкретнију игру још увек нисмо видели у свих 90 минута. Други овосезонски дерби и други реми. Иако видно квалитетнија, Црвена звезда још увек нема победу ове сезоне у дербијима. Надамо се, само до следећег виђења.

 

Београд – Стадион Рајко Митић. Судија: Данило Грујић Помоћници: Милан Михајловић, Урош Минић. Жути картони: Марин, Чаушић (Црвена звезда) Павловић, Здјелар, Закарић, Милетић, Николић (Партизан) Црвени картони: – Стрелци: 0:1 Николић (37. минут); 1:1 Павков (74. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Савић, Милуновић, Гајић, Јовичић (од 70. Иванић), Јованчић (од 81. Чаушић), Марин, Симић (од 46. Павков), Бен, Боаћи. Тренер: Владан Милојевић.

Партизан: Стојковић, Милетић, Валиенте, Павловић, Милетић, Шћекић, Здјелар, Косовић (од 75. Урошевић), Закарић, Николић, Гомеш. Тренер: Зоран Мирковић.

 

Повезане вести

29 comments

zalutali мар 3, 2019 at 00:54

i derbi na pasnjaku i danas = cemer jad i beda

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 2, 2019 at 23:47

ja vec duze vreme pricam da nam je odbrana nevidjena katastrofa..sa stojkovicem,savicem,milunovicem,gajicem,jovancic,jovicic,causic mi nema sta da trazimo u evropi…igra miloja protiv glodara najgora a najbolja je bila sa najslabijim timom koji je vodio prosinecki…nemamo gen nemamo m.uda kao g.lodari..oni u fudbalu i basketu vec 20g godina nas terorisu jer su uvek psihicki jaki a mi mlakonje

Reply
Hadži Dragan NBG мар 3, 2019 at 10:05

Navlačimo kompleks grobara kao i u basketu. Pa nikad gori tim nisu imali, a mi bolji i opet nula.

Reply
Loki мар 2, 2019 at 23:42

Miloje, brate, jesmo osteceni od strane sudije, ali ostecen smo i tvojom postavkom igre,i to se ponavlja redovno kada igramo sa grobarima, ciji tim je tek u formiranju, gde ni njihov trener ne zna imena svih svojih igraca nego neke poziva po broju…ono:“Hej, ti mali, sedmica…“ Sa nedoraslim grobljem(mislim da im je ovo najgori tim jos od 1979. kada su se borili za opstanak, i da tadasnjin trener Buducnosti, Gojko Zec, nije protiv njih u pretposlednjem kolu izveo tim bez 6 standardnih prvotimaca, moglo je vrlo lako da se desi da Stver slozno zapeva:“Druga ligo, širi svoje grane, i prihvati mlade partizane“) ulazimo u duel ziheraski, polu-uplaseno(zašto????), dekocentrisano…mislim, Miloje, tvoj sam fan, ali stvarno mi nisi jasan! U kom si ti fazonu kada dodje ta utakmica sa lopatarima!!??

Reply
dusan мар 2, 2019 at 22:54

mi pojma nemamo. stojkovic, milunovic, ben, simic, jovicic su uzasni. boaci izgubljen. 4-2-3-1 protiv ovih nakaza… preskakanje igre… neverovatno lose

Reply
Darko мар 2, 2019 at 23:04

Jedno pitanje….koju je to utakmicu u nasem prvenstvu(za Evro utakmice svaka cast…kapa do zemlje) Ben ove sezone odigrao dobro??? Polovinu utakmica nije ni igrao(uvek se nesto odmara…), a ono sto je odigrao nigde ga nije bilo…

Reply
rene artoa мар 3, 2019 at 00:24

Danas dao gol ali nije priznat!!!!!!!!

Reply
Darko мар 3, 2019 at 01:48

I jedno 15 lopti dao grobarima u noge…

Reply
Hadži Dragan NBG мар 2, 2019 at 22:28

Mnogo sam razočaran i najbolje je da ništa ne pišem. Na ovu našu igru nemam komentara. Jedino me zanima ko je ovu stoku pustio na istok? Znao sam da su podeljeni u tri sekte, odakle se kod nas na istoku pojavi i četvrta i ko je dozvolio da sede kraj nas?

Reply
Dragan мар 2, 2019 at 23:56

Brate Hadzija sa Istoka…skandalozna je ova privilegovanost grobara od strane policije!!! Sta je bre ovo? Jel su to grobari ponovo postali miljenici rezima na vlasti? Jel ce ih sutra policija uvesti bez karata da udju na kosarku? Svasta se dogadja i sve je moguce!!!

Reply
Dragan мар 3, 2019 at 00:04

A sto se tice utakmice, slazem se s tobom da je najbolje nista ne pisati. Jer, imamo tandem stopera najsporiji u ligi! Jer smo jurili „sto godina“ Milunovica, koji osim skok igre – pojma nema! Sto bi ti rekao: takvih ima u Graficaru na kilo… I onaj Gajic… decko nije levi bek i smesan je na toj poziciji…a sumnjiv je i da igra na svojoj poziciji, jer je nesiguran, ne ume da čita protivnike, posle svakog vazdusnog duela on ostane na zemlji…Boaći, kao CENTARFOR vec drugu utakmicu za redom nije uputio šut ka protivnickomk golu…Miloje takticki pogubljen…itd…itd…ne mogu dalje da pisem…

Reply
Hadži Dragan NBG мар 3, 2019 at 10:08

Kako smo mi sa ovim igračima uopšte ušli u LŠ ?

Reply
ПОВЛАШТЕН мар 2, 2019 at 21:40

Упозаоравао сам на вријеме.уопште не играмо брз фудбал ,покушавали смо преко крилних играча које и немамо, ф стојковић је покушавао да центрира али то су биле споре лопте .Савић очајан ,само је скакао ,глуп смо гол примили и могли смо изгубити .не знам шта ће даље бити ,не знам зашто није играо Вукановић?(повреда)?Нама већ треба пет топ појачања за јуни

Reply
Josif мар 2, 2019 at 21:15

Морамо да будемо реални!Стојковиќ,Милуновиќ,Симиќ,Јовичиќ нису ниво који треба звезди,док Савиќ ,Јованчиќ и Гајиќ једва задовољавају тај ниво.Они могу да играју за екипу која се брани и нису навикли на то да они диктирају темпо и буду главни.Значи остају нам само Марин,Бен и Боачи који су нонстоп са два или три чувара око себе и немају много простора.Милојевиќ ово мује пети дерби у којим има 1 победу и 4 ремија од којих смо на 3 били слабији противник пасмо се спасавали у финишу.Дакле човек незна да постави игру,потезом да јирку избаци из 18 због ебесилија кога неѕпотребљава потсетио ме на томиќа и његове глупости типа да Берон чува Лендела.Па Ебисилио је морао да уѓе у другом делу,какав је ипак зна са лоптом више од вечине наших играча.Па када је Павков изједначио,извуци Боаќија и убаци Ебесилија и тиме у средину направиш вишак играча али што ја да причам.Имамо бољи тим неспорно али немамо игру и неулазимо набријани него глумимо неке ведете а накрају нас никад гори партизан,са дунстерима типа Шчекиќа и Здјелара бију где стигну.Судију небих да коментаришем,створила се таква атмосвера да јр било јасно да сваку ситуацију која је пола-пола да досуди у њихову корист позз

Reply
Estrella Roja мар 2, 2019 at 22:12

Nije mi jasno da bilo ko može dati minus tvom realnom komentaru, možda je to problem što je suviše realan za pojedine sanjare.

Reply
Loki мар 2, 2019 at 23:39

Brate Estrelja, dezurni udarači minusa ponovo marširaju i svakom realnom i suvislom komentaru udaraju minuse! Sendvicari i botovi zajahali i ovaj sajt. Moracemo zbog njih i, blago rečeno, čudne postavke Miloja u svakom derbiju, pa i ovom, da neraspolozenje popravimo uz King Krimson i onaj fenomalan album „Epitaf“. Pozdrav…

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 3, 2019 at 09:16

Josife sve si u pravu a ja to pricam jos od kad pocele pripreme..a minuse je bolje vise to znaci da je dobar komentar..ja isto volim da mi daju minuse a mene to ne opterecuje jer znam da udju g.lodari i bilo sta da napises dace minus…ali ima ovde 5-6 dezurnih napaljenih klinaca koji za dva ista komentara daju jednom plus drugom minus

Reply
sava мар 2, 2019 at 20:37

Rezultat je skrojio sudija. Igraci partizana su nemilosrdno udarali nase igrace, ponisten regularan gol, njinov sumnjiv, mi smo morali brze da igramo.

Reply
Backo мар 2, 2019 at 20:35

Ponistili nam cist gol, a oni ga dali iz ofsajda, plus onaj mali Pavlovic par puta mogao da dobije drugi zuti. Treba da budu srecni sto su i ovaj bod izvukli, iako nama mnogo vise odgovara!

Reply
MILOS RANKOVIC мар 2, 2019 at 20:28

NISMO DOBRO IGRALI PRVO POLUVREME UZAS,GAJIC NEMOZE LEVOG BEKA NIKAKO,MILUNOVIC BOJIM SE TOG IGRACA KIKSARA,SIMIC UZAS,ALI IDEMO DALJE BICE BOLJE,SAMO JEDNO STVARNO NERAZUMEM SUDJENJE,PRVO PONISTE CIST GOL,DRUGO TUKLI SU NAS CELU UTAKMICU,TRECE HVATANJE ZA GUSU,JA NEZNAM ZA OVOG MUCENIKA GRUJICA STA JE CRVENI KARTON TI SI BRE COVECE IZGUBLJEN SLUCAJ,JA DA SE PITAM TI VISE NEBI SUDIO,JA DA SAM IGRAC ILI TRENER ZVEZDE JA BI TE ZGAZIO,TI SI JEDNA PROPALICA,KAKO SAD DECA STO GLEDAJU OVO DA REAGUJU,VI STVARATE MRZNJU MEDJU DECOM,LJUDIMA IZ ZVEZDE I PARTIZANA UVEK GRESITE,I DOKLE GOD BUDE GRUJICA BICE I MRZNJE MEDJU NAVIJACIMA

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 2, 2019 at 20:25

NA STRANU ŠTO NAM JE PONIŠTEN REGULARAN GOL I ŠTO SU GROBOSI DALI GOL IZ OFSAJDA,MILOJEVIĆ JE GLAVNI KRIVAC ŠTO NISMO DOBILI NE SAMO OVAJ DERBI VEĆ I NEKE PRETHODNE.ON JEDNOSTAVNO NIŠTA NE ZNA,NE UME DA POSTAVI IGRU,NIKAD GORI FRANJEVCI NAS NADIGRAJU U PRVOM POLUVREMENU,TEK U DRUGOM VEROVATNO NA NEČIJU SUGESTIJU MILOJEVIĆ PRELAZI NA ROMB U SREDINI,BOAĆI I BEN NIŠTA,MARIN NEPRIMETAN. POSEBNA PRIČA JE ODBRANA ,ZAR TI MILOJEVIĆU NEMAŠ OČI DA VIDIŠ DA JE STOJKOVIĆ APSOLUTNA NULA,NAJGORI IGRAČ KOJI JE OD NASTANKA CRVENE ZVEZDE U NJOJ IGRAO,STALNO ISPADA,GUBI SVE DUELE 1 NA 1,U SKOK IGRI JE SMEŠAN ,DA JE MILUNOVIĆ UŽAS OD IGRAČA,SAVIĆ OSIM SKOKA NIŠTA NEMA,JOVIČIĆ STRAŠNA ZABLUDA,TRČI KO MUVA BEZ GLAVE,KREACIJA MU JE NULA,NA 5 METARA NE UME LOPTU DA DODA SAIGRAČU. PAVKOV JE SPREČIO BRUKU I SRAMOTU MADA I OVAKO OSTAJE GORAK UKUS . MENE JE KAO ZVEZDAŠA SRAMOTA OVAKVE IGRE ,ONA NE POSTOJI,ZAR MI TREBA DA BUDEMO ZADOVOLJNI REMIJEM SA OVOM BAGROM ?

Reply
Estrella Roja мар 2, 2019 at 21:31

Odličan komentar baš kao i prethodni kolege Suhoja. Poenta je da Miloje nema rešenje za grobarsku antipropagandu fudbala, on im odgovara svojom dekadencijom koja jednostavno ne može doneti pobedu. Najviše me boli što nikad nije bilo veće razlike u kvalitetu između nas i grobara, u našu korist, a mi to ne umemo da valorizujemo nekim značajnijim rezultatom od nerešenog…koga uzgred jurimo po lošem običaju. Njegov duh provincijskog trenera se vidi najbolje u derbijima, postavkom igre koja traži „gardiste“ a ne igrače koji pokušavaju ako ništa drugo da igraju fudbal. Uz veliko poštovanje za nestvarne rezultate u evropskim takmičenjima, iskreno jedva čekam dan kad bude prihvatio neku bogatu ponudu Kineza ili Saudijaca, i kada stigne trener zamena sa željom da ima loptu u nogama, makar i gubio. Bojazan je da ne bude neki tralalatović ili menadžerski pulen. Dobro si opisao učinak pojedinih igrača, ono što sam ranije tvrdio ispostavlja se kao tačno da Milunović ne može da bude oslonac naše odbrane, ponajmanje ne zamena za Le Taleka ili Degeneka. Rezime, još jedno razočaranje u derbiju.

Reply
Loki мар 2, 2019 at 22:51

Djole, slazem se u principu s tobom, ali sta je Miloje kriv sto neki grobarski klinac od 17 godina, sa jedva 10 utakmica u senorskoj konkurenciji, dobio svaki duel sa Boacijem i SVE(!!?) mu lopte pokupio u vazdusnim duelima… Sta je Miloje kriv sto nase najvece pojacanje, Ivanic, vec u trecu utakmicu zaredom ulazi totalno i nashvatljivo nezainteresovan!!??? Mozda je kriv sto pomenute drzi u timu, kao i sto je doveo(ako ga je on trazio i doveo) Milunovica, cija igra nogama je na nivou fudbalera moravsko-sumadijske zone…Nije Miloje kriv sto je nas UBEDLJIVO najbolji igrac Marin, danas u svakom prekidu slao neke amaterske centarsuteve, neke „balone“ idealne za Mustafu, i sto je tako upropastio 10ak šansi…S druge strane, ne znam sta je Miloje sinoc ruzno sanjao, pa usao oprezno i ziheraski u duel sa Grobljem koje ima najgori tim u poslednji 30 godina(jedino gori bio 1979. kada ga vodio Florijan Matekalo i kada su zavrsili sezonu na 15-om mestu).

Reply
Suhoj37 мар 2, 2019 at 20:17

Ljudi…Koliko mi nemamo pojma protiv Partizana, to je strašno. Jako sam razočaran. Ali ne mogu da opišem koliko. Ovako BEDNO igrati protiv nikad slabijeg Partizana, barem koliko ja pratim fudbal a pratim ga već skoro 20 godina. Pamtim kada su igrali Ligu Šampiona a mi smo ih drali bez primljenog gola. Pamtim kada su se toliko ložili da su jači od nas a mi smo ih spustili na zemlju. I to bolno. A sada, kada smo mi toliko, ali TOLIKO JAČI od njih,mi ne možemo da ih dobijemo. Umesto da ih odučimo od fudbala, razbijemo, i pokažemo k9 je gazda, mi dajemo dodatni motiv onoj iskompleksiranoj pi*ketini sa vesnika da smišlja teorije zavere o nama. Nemam reči. A ti Milojeviću, kada si se toliko zaljubio u Simića i Čaušića, vodi ih kući! Ne želim očima da ih vidim!!!
PS – Pavkov, hvala ti!

Reply
Veteran Sever мар 3, 2019 at 00:24

Miloje ima jednu veoma, veoma ruznu osobinu kao trener. Nema isti odnos i kriterijum prema svim igracima!!! Iz aviona se vide privilegovani igraci koji nista ne znaju, a kod Miloja bukvalno MORAJU da igraju! S druge strane, prema recimo, Pavkovu se i dalje vrsi ekstremna nepravda, a mislim da je Ebesilio nepravedno i nekorektno zapostavljen, kao mozda i Hajdin(ako je taj momak gori od ovakvog Gajića na levom beku…onda se postavlja pitanje: ko je doveo takvog nižerazrednog igrača?). Potom, danas Jirka i Vuksanovic nisu bili čak ni rezerve jednom „fabuloznom“ Simiću…

Reply
Suhoj37 мар 3, 2019 at 00:29

Tako je! Sve se slažem. Neko te igrače gura i to je to. Drugačijeg objašnjenja za mene nema!

Reply
Hadži Dragan NBG мар 3, 2019 at 10:13

Apsolutno si u pravu, ima miljenike iz omladinske škole – Stojković, Savić, Čaušić, Simić, sreća Srnić ode, pa njegov miljenik iz Grčke Ben… To svi vidimo i komentarišemo na stadionu. A opet je fakat da osvajamo titule i igramo LŠ i LE pod njim. Kao da naši igrači biraju utakmice gde će da ginu i zalažu se.

Reply
Veteran Sever мар 3, 2019 at 11:41

Pa, onda redovno izaberu da protiv grobara NE ginu i NE zalažu se!!!??

Reply
Hadži Dragan NBG мар 3, 2019 at 18:17

Da, baš protiv grobara igraju ko pič.ice.

Leave a Comment