Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Они нападају вечитог ривала

Са нестрпљењем се ишчекује почетак 159. сусрета вечитих ривала. Дерби грозница се све више повећава како се ближи тренутак сусрета.

Тренер Владан Милојевић је одредио састав у којем ће се црвено-бели супроставити гостима из Хумске улице. На голу је Милан Борјан. Бековске позиције покриваће Филип Стојковић и Милан Гајић, а пар централних бекова чини ће капитан Вујадин Савић и Немања Милуновић. Трио у везном реду биће Бранко Јовичић, Душан Јованчић и Марко Марин. Позиција десног крила резервисана је за Ел Фарду Бена, а на супротној страни место ће заузети Вељко Симић. Задужен за голове биће Ричмонд Боаћи.

Прилику са клупе ишчекиваће: Поповић, Бабић, Ебисилио, Иванић Чаушић, Јовељић и Павков.

Северна трибина 45 минута пред почетак 159. вечитог дербија

Повезане вести

9 comments

krvavi zvezdas-DE мар 2, 2019 at 19:40

AJDEEEEEEE BREEE:::::IMA JOS 20min

Reply
Kalio Gulic мар 2, 2019 at 19:12

Kompleks u derbijima je godinama očit,ne sumnjam u pobedu grobara,jer kad oni povedu retko gube.zato i sumnjam u titulu.Zvezda godinama nema dušu u derbiju.samo da se opet ne vadimo suce jer Ovo postaje kao u Spaniji jer za Barcelonu utakmice sa Realom vise ni nisu derbi.Samo čudo pomaže Zvezdi,ali ko još u to veruje!

Reply
Suhoj37 мар 2, 2019 at 19:08

IGRATE KO PI*KE!!! AKO IZGUBITE OVU UTAKMICU DŽABA VAM TITULA, DŽABA VAM SVE OSTALO! JA SAM SA VAMA ZAVRŠIO JER TEK SAD VIDIM KOLIKO NEMATE POJMA! ODUČIŠ LIVERPUL OD FUDBALA A PROTIV NIKAD SLABIJEG GROBLJA IGRATE KO NAJVEĆE PI*KE!

Reply
Dally мар 2, 2019 at 19:04

OVO JE BRUKA! PA MI NE IGRAMO NIŠTA NABIJANJE LOPTE BEZ IKAKVOG SMISLA I BEZ BILO KAKVE IDEJE! NEMA NAS NA TERENU A POLA IGRAČA KAO DA JE S MARSA PALO! OVAJ MILUNOVIĆ NIJE IGRAČ NI ZA MALU MOŠTANICU.SPOR TROM IZGUBLJEN… DALEKO JE OD DEGENEKA TRI SVETLOSNE GODINE. MILOJE, PA ŠTA SMO RADILI NA PRIPREMAMA KAD NEMAMO NI GLAVU NI REP! OČAJNI SMO!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 2, 2019 at 19:02

ZA 53g ne pamtim da su glodari imali slabiji tim plus dete od 15g..alal im vera..prvo poluvreme sramno,bedno i jadno ja se stidim..zadnjih 20g u basketu i fudbalu su za nas klasa nad klasama jel su psiholoski jaki i nama ne pomaze sada ni mesi ni ronaldo jer mi jednostavno neznamo protiv njih da igramo ma kakv god da imaju tim…svaka cast

Reply
Josif мар 2, 2019 at 18:56

Јадни смо и бедни у овом првом полувремену,исто као на дербију у јесењем делу.Једноставно неки наши играчи немају квалитета,оне који имају Милоје гуши неким својим шаблонима.Партизан такав какав јесте само је искористио оно што смо им понудили.Морамо да схватимо да Јовичиќ,Симиќ,Стојковиќ,Савиќ па и овај Милуновиќ ништа нису бољи од партизанових играча,дасе нелажемо.позз

Reply
vladimir мар 2, 2019 at 18:53

jadno igramo,bas kako njima odgovara,da li neznaju ili nece…

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 2, 2019 at 18:40

SVAKA CAST GLODARIMA::SKIDAM KAPU KAKO NAS GODINAMA DELJU KAO KRASTAVAC::JEDNOSTAVNO MI NEMAMO TAJ GEN STO IMAJU ONI

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 2, 2019 at 17:42

ebesilio na klupi umesto jirke..velika greska

Reply

Leave a Comment