Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Симић: „Навијачи из нас извлаче најбоље“

Два дана дели нас од 159. по реду највеће утакмице српског фудбала. Прилику да одмери снаге са вечитим ривалом други пут у сениорском тиму очекује наш крилни нападач Вељко Симић.

Дерби је заиста специфична утакмица. Европски мечеви су лепи, јединствени, али вечити дерби је за сваког играча и навијача нешто посебно. Улог је велики, у питању је престиж тако да очекујем одличну борбу. Не осврћемо се на стање на табели, тек је пред нама дељење бодова, немамо права да се опуштамо и максимално смо фокусирани – рекао је Симић.

Ни новајлијама у црвено-белом дресу вечити дерби није непознаница.

Сви играчи знају све о вечитом дербију, ово је наша највећа утакмица и свако од нас зна шта се од нас очекује на терену. Зато ни новајлијама не треба ништа додатно објашњавати. Види се по атмосфери у клубу и међу нашим навијачима да нас очекује лепа фудбалска представа.

Подршка са трибина и овог пута биће додатна снага нашим фудбалерима.

Атмосфера ће бити фантастична, као и увек на нашем стадиону. Свесни смо да морамо много боље да изгледамо у овом дербију. У томе ће нам много помоћи подршка са трибина. Наши навијачи из нас извлаче оно најбоље – поручио је Симић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dusan мар 1, 2019 at 08:26

ako je ovo sto igras tvoje najbolje, onda se vrati u zemun i povedi causica sa sobom

Reply
Josif мар 2, 2019 at 11:04

А Јирка ни на клупи!Е мој Милоје!

Reply

Leave a Comment