Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

КК Црвена звезда мтс – саопштење пред дерби

Карте за Панатинаикос од сутра у продаји

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност, да као и до сада, за дерби меч КАРАТА У СЛОБОДНОЈ ПРОДАЈИ НЕЋЕ БИТИ. Такође, службена лица КК Партизан НИС добиће 12 карата на бази реципроцитета.

КК Црвена звезда мтс домаћин утакмице 20. кола АБА лиге јтд са Партизаном, организује меч који је проглашеном утакмицом „повишеног ризика“ након састанка са представницима МУП РС и свих служби које су укључене у организацију ове утакмице, која се игра 03.03.2019. године у дворани „Александар Николић“.

Интересовање навијача Црвене звезде за овај меч је велико, а клуб овом приликом обавештава јавност, да као и до сада за сусрет ова два клуба, КАРАТА У СЛОБОДНОЈ ПРОДАЈИ НЕЋЕ БИТИ. Такође, службена лица КК Партизан НИС добиће 12 карата на бази реципроцитета (КК Црвена звезда мтс добио је 12 карата за меч који је одигран у новембру 2018.године када је домаћин био Партизан).

КК Црвена звезда мтс такође, након састанка који је одржан у четвртак у просторијама клуба на Малом Калемегдану са представницима МУП-а, Жандармерије и обезбеђења, обавештава јавност да никоме од навијача КК Партизан НИС који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у дворану. Због тога, сектори трибина који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће попуњени навијачима Црвене звезде јер је интересовање за ову утакмицу велико.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да у недељу испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дође до нове победе којом би потврдила прво место пред плеј оф регионалног такмичења, и ухватила добар ритам пред старт доигравања у овом такмичењу.

Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

КК Црвена звезда мтс подсећа још једном да је у складу са изменама Закона о спречавању насиља, сваки власник дневне карте обавезан да покаже на увид ЈМБГ или податке из личне карте.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као И до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте.

Утакмица Црвена звезда мтс – Партизан НИС игра се у недељу од 18 часова.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

MILOS RANKOVIC феб 28, 2019 at 20:46

HVALA BOGU,BAGRU NEPUSTATI U DVORANU,NI PREDSEDNIKA,SAD CE DA VIDE STA JE ZVEZDA SVI U DVORANU,HOCEMO NJIH U POLUFINALU,I DA OPSTO VREDJANJE NJIHOVOG KAPITENA,KAD ONI MOGU COVICA DA VREDJAJU,NJEGOVU SUPRUGU,GUROVICA,MOZEMO I MI VELICKOVICA,NIKO NIJE REAGOVAO PA NI ON SAM,A KUKA KAD MU VREDJAJU,E PA VREDJACEMO TE I TO BAS,VI STE ZA NAS NAJGORI NEPRIJATELJI,IGRALI SMO I U HRVATSKOJ BOSNI CRNOJ GORI,NIKO NAS NIJE VREDJAO KAO VI,PRVO CEMO U SUBOTU DA VAS K….O PA POSLE U KOSARCI,BRACO DELIJE OPSTA MOBILIZACIJA ZA VIKEND

Reply
dusan мар 2, 2019 at 07:38

braca delije ne dolaze na basket. oni vode politiku neslaganja sa takmicenjem. nikada nije postojao slucaj da navijacka grupa napusti klub zbog toga sto se ne slazu politicki sa takmicenjem, ali za sve postoji prvi put.

Reply
Dragan мар 2, 2019 at 13:44

A gde to „braća Delije“ dolaze osim na fudbal!??? Rukometasi se bore za goli zivot, da ne ispadnu iz Prve lige, prvi put u svojoj istoriji…a velikih Zvezdaša nigde! Vaterpolisti se sa mladim igračima dižu, pobedjuju Jug( godinama u eropskom vrhu), i grobare, a „najbrojnije navijačke armije“ nigde. Samo rodbina naših vaterpolista na tribinama! Hokejaši posle ko zna kiliko godina jurišaju na sve moguce trofeje, igramo „atomski“ hokej, a u Ledenoj dvorani ni D od Delija! U svim ostalim sportovima slično.Kosarkasi su posebno tuzna prica…Ostavljeni od navijaca sami biju bitke. ABA ligu bojkotuju, je li….a gde su bili u Kupu u Nišu??? Gde su kada se igra Liga Srbije? Nema ih ni tada na tribinama!!!! Gde jos postoje navijaci koji ostavljaju svoje klubove bez podrške godinama u skoro svim sportovima??? Osim u fudbalu…tu su veliki navijači…jer su tu „poslovne kombinacije“, tu su političke sheme, tu je bodrenje Boacija, Bena, Marina, Ebesilija pokličom „Kosovo je Srbija“, pa kad ovi čuju taj poklič, „dobiju krila“, je li…tu se preti „životnim“ neistomisljenicima, propagira se mržnja, solidarisanje sa režimom…Pa, kad su solidarni i bliski rezimu i Vučiću, što ga ne pitaše barem jedno pitanje: kakav je to on navijač Zvezde kada svim snagama pomaze i finansira KK Partizan, a svim sredstvima podmece nogu KK Crvenoj Zvezdi i u sadejstvu sa svojim bratom Daltonom gura „voljeni“ klub u kanal???

Reply
Србин са Космета феб 28, 2019 at 19:30

A сад ЈАКО да згромимо гробосе!!!

Reply

Leave a Comment