Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Продужена сарадња Звезде и Цептера

У среду, 27. фебруара, у просторијама хотела „Цептер“ на Теразијама продужена је сарадња између ФК Црвена звезда и компаније „Цептер“.

Потписивању уговора присуствовали су председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић, директор Омладинске школе Црвене звезде Драган Младеновић, директор хотела „Цептер“ Ђорђе Рашић, као и двојица наших првотимаца Бранко Јовичић и Дејан Јовељић.

Ово је четврта година успешне сарадње ФК Црвена звезда и компаније „Цептер“, односно „Цептер“ хотела. Лидер у својој области дружи се са лидером у области фудбала. Међусобна сарадња дала је до сада изванредне резултате и једном и другом учеснику. Доста је коришћено оно што смо кроз спонзорски уговор договорили, а резултат свега тога видеће се и даље у функционисању наше Омладинске школе, која у овом тренутку има изузетно велики број младих и перспективних фудбалера који ће своје припреме одржавати у објектима високог стандарда које „Цептер“ компанија има – рекао је Светозар Мијаиловић.

Ђорђе Рашић је такође истакао задовољство због наставка сарадње.

Ово већ постаје традиција која се, искрено се надам, неће ни прекидати. Црвена звезда и „Цептер“ су одлучили да „Цептер“ помогне младим фудбалерима и Омладинској школи, неки од њих су сада у првом тиму и драго нам је да смо барем мало допринели успеху Црвене звезде. Омладински тим који се припремао у Бајиној башти ушао је у Лигу шампиона, не знам да ли је баш до нас, али ћемо рећи да имамо и ми неке заслуге у томе. Сарадња је изврсна и не бисмо ништа мењали, надамо се да ће и нови Звездини клинци видети како се лидер у хотелијерству све више и више развија. Следеће године додајемо још један хотел у Врњачкој Бањи, а надамо се да ће локалне власти направити и фудбалски терен са вештачком травом, како би припреме биле још боље. Бајина башта је до сада задовољавала Звездине стандарде који су увек све већи, што и ми пратимо сталним подизањем лествице – нагласио је Рашић.

Директор Звездине Омладинске школе из прве руке пренео је утиске

Хвала компанији „Цептер“ јер је препознала могућности успеха у сарадњи са ФК Црвена звезда. Драго ми је да су два светска бренда наставила дугорочну и надам се плодоносну сарадњу, која ће се и продубити. Мене као директора Омладинске школе занима успех њене деце и сигурно ће уз такве услове хотела „Цептер“ тај успех бити још већи – поручио је Младеновић.

Већ дуги низ година Црвена звезда је организатор кампова на којима дечаци имају прилику да покажу свој таленат и евентуално постану део Омладинске школе ФК Црвена звезда. Талентовани нападач Дејан Јовељић је у млађим категоријама искусио све могућности ове вишегодишње сарадње.

Стварно имамо најбоље могуће услове у хотелима „Цептер“. Практично сам омладинац и стварно имамо само све похвале за услове које нам омогућавају – рекао је Јовељић.

Везиста Бранко Јовичић је такође навео предности сарадње са компанијом „Цептер“, посебно у фази опоравка.

Колико је битан развој млађих категорија, тако је један од најважнијих сегмената код нас опоравак после тренинга и напорних утакмица. Врло радо користимо „Цептер“ лампе за опоравак и рехабилитацију, и са те стране хвала им на томе што нам пружају и помаже да будемо још бољи – поручио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment