Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Нова ера за Академију РЛК Црвена звезда

„South Sydney Rabbitohs“ су одлучили да подрже развој рагби лиге у Србији и на Балкану кроз Академију Рагби лига клуба Црвена звезда.

Кроз ово партнерство, које доводи НРЛ у још увек неосвојене територије, „Rabbitohs“ и Црвена звезда РЛК ће сарађивати у развоју талената у наредним годинама.

„South Sydney Rabbitohs“ и Црвена звезда РЛК су склопили споразум где ће „Rabbitohs“ пружати подршку Академији Црвена звезда РЛК – рекао је Колин Клејвег, директор РЛК Црвена звезда.

Овај споразум је први мали корак у развоју рагби лиге у Србији ка озбиљнијем нивоу игре. Менаџмент РЛК Црвена звезда и „South Sydney Rabbitohs“ су препознали да је кључни корак у развоју рагби лиге у државама попут Србије тренирање овог спорта и развој спортских вештина од малих ногу.

У својој дугој историји, „Rabbitohs“ су већ успоставили глобално присуство кроз подршку развоја рагби лиге на локацијама попут Чешке Републике кроз партнерство са „Churdim Rabbitohs“ и Западне Аустралије кроз партнерство са „Ellenbrook Rabbitohs“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment