Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Како се припремају таленти

Омладинци и кадети Црвене звезде у сјајном амбијенту и идеалним условима у оквиру Терми Чатеж припремају се за наставак сезоне у којој бране државне круне.

Најстарији бисери Звездине школе у добро познатој бази црвено-белих брусе форму пред пролећна искушења. Чињеница да су на последњем степенику пред сениорски фудбал, таленте који су стасавају иза југа Маракане ставља у посебно одговорну позицију, а пред тренерима је важан задатак да амортизују прелаз са омладинске на главну позорницу.

Управо из тог разлога, наши фудбалери на овим припремама раде по посебном програму, синхроном у односу на први тим, а осим тренажног процеса, прилагођавају се и на дневну рутину првотимаца, начин исхране и многе друге детаље које изискује живот професионалног фудбалера.

Како све то изгледа из перспективе тренера, али и играча погледајте у новој епзоди Звезда ТВ-а, у којој о стасавању будућих шампиона говоре Никола Перишић, координатор кондиционих тренера у Звездиној школи, Славољуб Ђорђевић, тренер кадета Црвене звезде, Славиша Стојановић, бивши шеф стручног штаба нашег клуба, и Страхиња Ераковић, капитен црвено-белих омладинаца.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment