Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Рутинске победе омладинаца и кадета

Омладинци и кадети Црвене звезде одиграли су друге провере у Словенији и остварили убедљиве победе.

Изабраници Николе Пуаче славили су резултатом 4:0 против омладинаца Триглава из Крања, а исти борј лопти у мрежу ривала послали су и годину дана млађи Звездини бисери који су забележили победу резултатом 4:2.

Одлично издање омладинског првака Србије најавио је Купусовић у 11. минуту, а до одласка на одмор у стрелце су се уписали и Баић у 21. и Ераковић у 27. минуту.

Четврти гол био је дело Дедијера у четвртом минуту наставка, а уједно и тачка на овај сусрет.

Црвено бели омладинци су играли у саставу: Савић, Милисављевић, Ераковић, Ивановић, Пуповић, Одада, Аџибаба, Купусовић, Ајдиновић, Дедијер, Баић.

Ученици Славољуба Ђорђевића начели су мрежу противника поготком Пријовића у 15. минуту на асистенцију Радовановића.

Почетком другог полувремена предност је удвостручио Пешовић после додавања Ђуричковића, а асистент код другог гола до краја меча уписао се два пута у стрелце.

Ђуричковић је у 73. минуту постигао погодак за 3:1, док је четири минута касније новим голом разрешио све дилеме по питању победника. Домаћин је до краја утакмице умањио пораз и поставио коначни резултат – 4:2.

За кадете Црвен звезде играли су: Гутеша, Радовановић, Максимовић, Крстић, Пријовић, Њмацуловић, Васиљевић, Пердув, Пешовић (од 55. Петровић), Ђуричковић, Лучић.

Наши омладинци и кадети ће се у Термама Чатеж задржати до 28. фебруара, а до тад ће одиграи по још једну контролну утакмицу и то против Олимпије 26. фебруара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment