Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвено-бели на сајму туризма

Кошаркаши Црвене звезде Дејан Давидовац, Душан Ристић и Мајкл Оџо гости 41. Сајма туризма и компаније „Дунав осигурање“ спонзора нашег клуба.

Кошаркаши Црвене звезде мтс посетили су 41. Међународни сајам туризма у Београду, и том приликом посетили су штанд КК Црвена звезда као и штанд нашег спонзора и партнера компаније „Дунав Осигурање“.

Гости ове манифестације били су кошаркаши Црвене звезде: Мајкл Оџо, Дејан Давидовац и Душан Ристић, а на штанду компаније „Дунав Осигурање“ угостио их је Немања Петровић, директор Дирекције за продају неживотних осигурања

Ова посета као и увек, привукла је велику пажњу окупљених, па су многобројни посетиоци сајма искористили прилику да се сликају са кошаркашима Црвене звезде и такође добију аутограм.

Мајкл Оџо:

Испред КК Црвена звезда мтс желим да се захвалим „Дунав Осигурању“ , кошарка је мој спорт, захтева много одрицања , путовања , неопходно је да имате неку додатну сигурност, све се промени у секунди, и зато купујем полису осигурања. То је подршка која је неопходна свим људима , нарочито спортистима због повреда , али као и подршка у свакодневном животу за непредвиђене ситуације. Полиса осигурања има своју сврху и предност. Примера ради ја не би могао да играм кошарку да ми једна компанија није изашла у сусрет и направила патике број 56 које се не производе у серијској производњи – истакао је Оџо као пример из живота, окружен бројним посетиоцима на штанду „Дунав Осигурања“.

Дејан Давидовац, бек Црвене звезде мтс, висок 203 центиметара и у Звезди је већ трећу сезону, док је Душан Ристић након првих озбиљних кошаркашких корака у јуниорима Црвене звезде, школовање завршио у Аризони, да би се вратио међу црвено-беле:

Много је ризика у спорту и у животу, неопходно је да имате сигурност која Вам даје простор за маневар, финансијски или неки други. У животу нема гаранције, али полисом коју редовно купујем дајем себи простора да ме изненадне ситуације не оставе без опције, без могућности да нађем решење. Тако је и са клубовима…важна нам је подршка како бисмо, када изађемо на терен, бринули само о игри, не и свим пратећим стварима. Подршка Компаније „Дунав“ нам је веома важна и овом приликом им захваљујем. То је и својеврсна потврда да нас друштво, публика и сви они који воле спорт подржавају – рекли су приликом дружења са новинарима и бројним окупљеним посетиоцима Ристић и Давидовац.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan NBG феб 23, 2019 at 14:10

Pola vas bi trebalo da otputuje malčice sa kartom u jednom pravcu, pa se sunčajte i kupajte do mile volje i povedite dr Nebojšu i apostola Tomića.

Reply

Leave a Comment