Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Из Терми на трон

Кадети Црвене звезде у Термама Чатеж припремају се за наставак сезоне у којој бране шампионски трофеј, а после прве провере у Словенији и ремија против Домжала, утисак је да су бисери који стасавају иза југа Маракане рођени 2002. године спремни за искушења која им следе.

Хотел је сјајан и услови су одлични у Термама Чатеж. Имамо све што нам је неопходно за рад и опоравак, од терена, преко теретане, до прилагођене исхране и базена. Припремамо се пуном паром уз амбицију да освојимо Кадетску лигу Србије – истакао је Алекса Матић.

Прва провера потврдила је квалитет изабраника Славољуба Ђорђевића, а на речи капитена надовезао се његов саиграч Стефан Митровић, талентовани десни бек.

Домжале је одличан ривал, првак Словеније у нашем узрасту. Ипак, били смо бољи ривал у већем делу меча, имали смо више прилика, али се надам да ћемо пропуштене шансе надокнадити у наредним проверама и у званичним утакмицама. Изостала је победа, али важна је игра коју смо приказали, а она буди опимизам.

Едвин Елевен, ударна игла црвено-белих кадета, објективно је резимирао учинак тима на првој провери у Словенији.

Показали смо се у одличном светлу у претходној провери и искрено се надам да ћемо поправити и завршницу. Уколико унапредимо и тај сегмент све ће бити идеално. Радимо напорно, а посебан мотив је чињеница да бранимо државни трон.

Погодак за изједначење најавио је потпуну офанзиву Београђана, али одбрана домаћина није поклекла пред нападима Звезде. Александар Илић, стрелац изједначујућег гола, упркос чињеници да је победа изостала самозбог недостатка среће, није скривао задовољство приказаним.

Звезда је велики клуб и увек су циљеви највиши. У овом случају на нишану је Кадетска лига Србије и надамо се да ћемо током пролећа успети да одбранимо трофеј који су освојили наши претходници. Одлично се познајемо, дуго сарађујемо и све функционише врло добро. Шеф Славољуб Ђорђевић нас предводи више од годину дана и одлично знамо његове захтеве и систем рада. Трудимо се да испунимо сваки задатак свесни да је то најбољи пут до успеха.

На речи дефанзивног везисте поентирао је Елевен.

Имамо још двадесетак дана до почетка првенсва, али смо свесни да су нови изазови близу. Завршили смо на одличан начин полусезону и надамо се да ћемо у ситом ритму наставити и током пролећа – подвукао је Елевен.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment