Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Стојић: „Миливојевић најближи Звезди“

Први човек Рада Ранко Стојић потврдио је за „Журнал“ да је везиста ове екипе Лука Миливојевић најближи Маракани, и поред понуда Нице, Шахтјора, Бајера..

„У овом тренутку ситуација је позитивна по Црвену звезду. На путу је да ангажује фудбалера за којег смем да гарантујем да ће једног дана заиграти у Барселони. У то се, сигуран сам, уверио и селектор младе репрезентације Александар Јанковић“, рекао је Стојић и истакао да је преостало да још једном разговара са Луком и његовим оцем.

„Био сам два дана на пословном путу. Остало је да још једном разговарам са Луком и његовим оцем. Паметан је момак, процењује реално шта је најбоље тренутно за његову каријеру. Очекујем да још две сезоне проведе у Србији.“

На питање да ли наш клуб има новца да исплати високо обештећење, Стојић каже:

„Звезда је у великој кризи и треба јој помоћи. Без обзира какав је маркетинг нема успеха без играча!“

Миливојевић има 20 година, висок је184 сантиметра и тежак 76 килограма. Реч је о комплетном фудбалеру који игра у средини или по десној страни везног реда.

Повезане вести

46 comments

Nebojsa дец 17, 2011 at 18:20

Jel gledao neko od vas ovog momka, ali stvarno gledao, a ne cuo od komsije? Ja nisam imao prilike, pa samo pitam kakvi su mu kvaliteti, gde je dobar, gde los… Ako neko nesto vise zna neka kaze. Posto na youtubu nema nijedan video njegove igre, samo neke izjave.

Reply
Damjan дец 17, 2011 at 17:28

ako i dovedemo ovog malca, ne gine nam opet zavrtanje od strane Stojica! Zato se nigde i ne spominju cene igraca. Zasto se nigde kod nas ne objave crno na belo cene obestecenja, nego se o tome tek prica sezonu dve kasnije.

Reply
sale1806 дец 17, 2011 at 15:15

Ovako,Milivojevic je odlican igrac,slazem se sa tim…Ova prica Stojica je nerealna oko interesovanja Sahtjora,Nice,Bajerna,a pogotovu to da je igrac za Barselonu…To je smesno…Druga stvar,kad sam procitao odgovor sto se tice finansija doso sam do zakljucka da ce on preci kod nas za neke manje pare nego sto bi trebalo a da ce se „gospodin“ Stojic DEBELO ugraditi u sledeci njegov transfer iz Zvezde…Al dobro,videcemo sta ce biti od svega toga,ako dodje,zelim mu puno srece u Zvezdi…

Reply
Република Српска дец 17, 2011 at 13:22

Дмитровић
Стојковић,Крнета,Михајловић(Максимовић)Младеновић
Миаиловић(Миливојевић),Евандро(Јанковић)Пашеко(Перовић)Лазовић
Ожеговић,Мазенга(Касалица или неко можда чак и бољи)

Овакав тим би ја волео да гледам на прољеће,али то су ипак само моје жеље…

Reply
ariljac дец 17, 2011 at 12:52

http://www.mozzartsport.com/vesti/10027/stojic–partizan-me-prevario–jovancic-vredi-mnogo-vise/
Ako se neko seca da sam napisao komentar u vezi ovog transfera tj kako nas novinari prave budalama,pogresio sam u ceni nije placen 800 000 vec evo 650 000 eura mada i to nista nemenja opet pokusavaju stoku da uzdignu a nas srozavaju!Uporedite ovu vest i onu u novostima tj sportu ili na sajtu sport smedia,jedino je ovde objavljena prava cena i citiran Stojic dok u drugim nema citata da nebi sami sebi uskakali u usta!Da li cemo dobiti izvinjenje od tih listova za ove sramne tekstove kako,toboze,partizan zaradio 500 000 na Jovancicu i zbog svih tih tekstova o imaginarnim „uspesima“ tudjmanovog kluba koji su zasnovani na LAZIMA?NARAVNO DA NE! E pa nelazete vi novinarcici nas,mi smo vas odavno „procitali“ lazete vi sami sebe i vase nalogodavce,lazite i dalje mi cemo sacekati naseg Dragana Dzajica koji ce nas sa Velikim Zutim vratiti gde odavno pripadamo a vi posle gledajte u koju ce te rupu da bezite!Zao mi je sto na ovom sajtu moram da pisem i ovakve stvari al nesto ovako me strasno nervira i nemogu i necu da precutim!ZVEZDA SRBIJA!!!

Reply
Realan дец 17, 2011 at 14:47

Druze ko ti drama kavez,sa kim se to raspravljas.

Reply
Saša дец 17, 2011 at 12:46

Tri mlada reprezentativca Mladenović,Maksimović i Milivojević moraju biti na prozivci 10.januara.

Reply
Igor дец 17, 2011 at 12:27

Ljudi, a odlasci???
Sta nam vredi sto dolazi Milivojevic, ako ne prodamo Kadua? Ovaj prelazni rok su nam pored nekoliko pojacanja odlasci prioritet.

Reply
sinisa дец 17, 2011 at 12:40

Polako prelazni rok nije jos ni poceo! Mislim da je ovaj prelazni rok malo drugaciji od ostalih jer se ne prica toliko kao prije!

Reply
Dzony дец 17, 2011 at 12:18

toooooooooooo presrecan sam volim to sto je pred potpisom mladenovic sto smo zainteresovani za maksimovica sto nam je potreban napadac i sto bi trebalo da stigne kasalica ali zbog ovog sam najvise srecan breee covek je doktor kako bo se novinari izrazili lopte mu imaju oci igra i kao desni vezni ali ne ovo sto ovi pricaju sad oni zovu desni vezni desno krilo nego desni vezni je ono sto igra kadu a desno krilo ono sto igra lazovic tako da ovaj moze da igra desnog veznog kao i zadnjeg veznog radi se u kvalitetnom igracu koji ima probojan i jak sut kao i coveka sa perfektnom loptom i dobar je tehnicar i sam je robi izjavio da mu je luka najveca zelja znaci potreban nam je i spic ttu jedino u obzir dolazi kasalica on je po nasem trazenju bas dobar ali nama onda trebaj dva posto je orbi izjavio da ce igrat sa 4-4-2 a onda kasalica i ko ozegovi nema snage i kvaliteta da igra tolke utakmice a mezengi treba polako davat sansu a ne ga odma gurat posto dok se on navikne mi propadosmo ali tu kao spic moze da igra borha posto bi Paceko igrao levo krilo Borha bi mogao kao spic a onda alternative za lazovica i paceka bili bi vesovic i jankovic ukoliko kadu podje ne treba dovoditi zamjenu zato sto je tu milivojevic dimitrijevic i evandro a po potrebi moze i lazovic da igra veznog pa bi vesovic uskocio na njegovu poziciju prodajom adi-a treba dovesti maksimovica posto je covek strasan jos bolji nego adi i onda bi na mestu stopera imali kvalitetnom mihajlovica koji treba malo udje u ritam imamo cosica krnetu i imali bi maksimovica a imali bi po potrebi i mijailovica koji je ove sezone vise igrao kao stoper nego na njegovu poziciju zadnjeg veznog jedino ko bi nam jos trebao je mikic posto on je dobar ali nema ni neku brzinu ni dribling a ni centarsut neki tako da treba dovest i na desnog beka nekoga ali to je manje potrebno znaci potrebni :KASALICA,MAKSIMOVIC,MILIVOJEVIC,MLADENOVIC a za ove sto su nepotrebni kao savio vilotic i ostale vezare koji nisu potrebni prosineckom za njih i ne treba dovodit zamjenu posto smo na tim pozicijama dje igraju ti debili popunjeni !! ZVEZDA SAMPION !!!

Reply
crni_redstar дец 17, 2011 at 12:57

toliko si toga napisao,a kao da nista nisi rek’o!

Reply
Nenad дец 17, 2011 at 13:52

Kako si se ti izlupetao, pa 4-4-2 pa Paseko levo krilo Milivojevic zadnji vezni desni vezni pa Vesovic ovde Lazivuc onde pa ovo pa ono, ti mislis da je Robi lud da predje na 4-4-2, pa to je cisto gubljenje prostora gomilanje, jos samo da cujem kako zelite da igrano sa dva zadnja vezna i da se obradujem kao nikad u zivotu…
Zamislite ekipu
Bajkovic
Mikic Cosic Maksimovic Mladenovic
Mijailovic Kovacevic
Lazovic Perovic
Kasalica Ozegovic
Et vam vase 4-4-2 formacije, to bi ovako izgledalo ja bi se obesio kad pomislim da neko voli ovu formaciju…

Reply
Igor дец 17, 2011 at 13:59

Znakovi interpukcije??????

Reply
kastiljo дец 17, 2011 at 12:26

e fala bogu da se neko setio

Reply
DEJAN дец 17, 2011 at 12:36

Ajde da napravimo peticiju da ja j…m Pamelu Anderson?

Reply
iu дец 17, 2011 at 13:13

ajde necemo

Reply
kole дец 17, 2011 at 13:12

super. ovo ce mediji objaviti,tako da ce uprava makar razmisliti. ako dodje bice to i nas uspeh. decko nas je odvalio u dvomecu. savremeni ofanzivni desni bek.

Reply
Sasa дец 17, 2011 at 11:43

Ovo moze da bude jako dobro. Super moze da bude. Osvezavanje tima sa dobrim i mladim igracima. Prvo treba da osvezimo golmana mislim da Bajko nije golman za Zvezdu. Izuzetan je parader i u branjenju šuteva, ali je očajan u izletanju na ubačene lopte izmedju peterca i penala. Kada se izvogi korner on ostaje ukopan na liniji. Kirovski da bude prvi golman treceg da popunimo sa Dmitrovicem moyda i on ubrzo bude prvi golman, a Bajka da udamo. Tako ce biti bolje i za Zvezdu i za njega. Dostigao je svoj vrhunac i to je to. Ako ostane i nastavi da pravi gluposti nece valjati ni za koga.
Stoperi odlaze dva, ali smo več i dobili dva Krneta i Mihajlović plus tu je Ćosić. Još kad bi došao Maksimović to bilo dobro renoviranje zadnje linije.
Dobor je ako dođe Milivojević. Tako bi napravili osveženje i na mestu zadnjeg veznog. Jedan deo tog osveženje bi bio da se ustali Mićko drugi Milivojević. Od isluženih limitiranih Kovačevića i Dimitrijevića slaba vajda. Na yadnjem veznom kuburimo još od Milijaša.
Perovićem osvežavamo levo krilo. I napad oni glavno što nam je najviše škripalo. Ožegović i Kasalica. Nema šta bilo bi sasvim kako treba.
Zato je jako bitno i bilo bi jako dobro da nam dođu Milivojević i Kasalica jer bi time zaokružili stvaranje jednog novog i siguran sam boljeg tima. Tu
su stare snage Kadu, Evandro i Lazović koje imaju kvalitet i osveženje Đuričković. Jedino da bi bilo skroz kompletno trebao bi još jedan desni bek da pojača konkurenciju. Ali dobro, dovoljno bi bilo kad bi došli Milivojević, Maksimović i Kasalica.

Reply
Vracarac дец 17, 2011 at 12:25

Prvo da se osvezimo da Vesic izeleti napolje, onda ce sve ostalo funkcionisati

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica дец 17, 2011 at 11:39

Makedonac Nikola Jakimovski blizu je prelaska u Zvezdu…

Reply
Aleksandar дец 17, 2011 at 13:00

Otkud ti to ?

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica дец 17, 2011 at 13:39

Proverena informacija..

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica дец 17, 2011 at 11:38

Makedonac Nikola Jakimosvki igrac Javora blizu je prelaska u Zvezdu…

Reply
lukank дец 17, 2011 at 11:27

http://www.transfermarkt.co.uk/en/bagayoko/profil/spieler_81897.html ajde da pisemo peticiju, radi se od odlicnom, jeftinom desnom beku, na toj poziciji smo ranjivi.

Reply
Vlada Tosic дец 17, 2011 at 11:50

AJDE BRE MANITE SE PETICIJA BRE DAL STE VI NORMALNI…. Pa nije ovo seoski klub pa da na osnovu peticija klub ispunjava vase zelje bre !

Reply
djavodjavo дец 17, 2011 at 12:15

Jesi li ti normalan?

Reply
kole дец 17, 2011 at 11:17

Nisam bio zbog stojica,ali je dobar igrac. Cini mi se da Prosinecki hoce sto vise vise igraca koji mogu da igraju na vise pozicija,sto je i pametno jer tako moze da se smanji br igraca. trebamo svi uzeti u obzir da je ovo 70% nov,znatno podmladjen tim,i zato da ne ocekujemo odmah igre na visokom nivou. Za pocetak od njih ocekujem borbenost i zelju. A sve ostalo vremenom. Mladenovic,Milivojevic,Maksimovic,i nadam se Kostic-sve suvi potencijal i talenat. P.s. ljudi posto je u „modi“ posanje peticija u fudbalu,ajde i mi da pisemo za Bagajoka 😉

Reply
SHERIFF дец 17, 2011 at 11:31

Marko ima odlican centarsut,slazem se,ali kome da centrira kad u kaznenom prostoru imamo jednog napadaca!Ako hocemo da igramo 4 3 3 potrebni su nam brzi igraci koji mogu da se ubace iza ledja protivniku,stalna promena mesta,lopte u prostor!Markove centarsuteve cemo gledati samo kod kornera gde smo u ovom momentu totalno bezopasni!Nisam uopste fudbalski strucnjak,samo razmisljam logicno…

Reply
josif дец 17, 2011 at 11:03

Jedna Stojiceva recenica govori sve!Misli da ce jos dve godine igrati u Srbiji,sto bi znacilo da dok se privikne na teret igranja u Zvezdi i dok se razmase kao Lazovic oticice van.E zato nema nista od toga da mladi igraci budu nosioci Zvezdine igre.Platicemo ga 300-400 hiljada,za dve godine ce otici za 2 miliona od kojih ce pola da odu Stojicu uz plate i premije koje ce dobiti Zvezdi ce ostati nekoliko stotina hiljada kojima moze da obrise G—-U.Pozz.MKD

Reply
gagi дец 17, 2011 at 11:21

Sta si napisao ni sam nisi svestan. Da li ti je poznato da je Stojic veliki Zvezdas i da je iako je branio za komsije imao Zvezdinu clansku kartu ?? Da li znas da on hoce da pomogne Zvezdi da se titula vrati na Marakanu po svaku cenu ?? Da li ti je poznato da je on licno doveo Klea u Zvezdu cijih usluga se lisio tvoj omiljeni predsednik Lukic i za bagatelu ga prodao komsijama ( rec je o 400000 evra ) a oni ga prodali za skoro 4 miliona i uopste se ne bune sto je odredjeni procenat otisao Stojicu ?? Da li uopste znas kojim igracima je Stojic menadzer ?? NE ZNAS I NEMAS POJMA !!! Menadzer Luke Milivojevica je Nikola Damjanac bivsi golman Partizana i ubuduce se informisi pre nego sto ovde pises. Jel mozda hoces da nam omiljeni menadzer tvog dragog predsednika Lukica “steva majami“ dovodi igrace ?? Jel mislis da on ne uzima procenat od buduce prodaje igraca ?? Jel mozda hoces da “kimi“ nestorovic ( i on je Lukicev ljubimac na zalost ) dovodi igrace kakve je dosada dovodio tj “suvi kvalitet „“ i da ima procenat od buduce prodaje ?? Jel hoces da ti jos nabrajam sumnjive tipove i kvazi menadzere koji su od Zvezde imali koristi, a u stvari je srozavali dovodjenjem nikad losijih igraca ?? Ne,necu vise da polemisem sa tobom. I moj savet za tebe je – BOLJE JE PAMETNO CUTATI!!!

Гаги, порука је измењена. Рекли смо да нема вређања других корисника. Можеш да не будеш сагласан са неким, али не и да га вређаш и кажеш да пише глупости. За ове преко пута… И ја волим да им „тепам“ овако како си ти то радио за своју душу, али нећемо то овде. Поздрав, Александар!

Reply
tripa дец 17, 2011 at 12:31

Zvezda nije prodala Clea. pogotovo za 400 000 kao sto ti kazes. Zvezda nije htela da odkupi ugovor Clea, jer je njegov klub trazio 1 000 000 € … Nesto pametujes, a ni sam ne znas :/

Reply
gagi дец 17, 2011 at 13:59

Fk partizan je otkupio ugovor Klea koji je iznosio oko 400000 evra pa sam povezi da li je Zvezda mogla da uradi to isto i nemoj ti da ovde pametujes kad ne znas celu situaciju.

Reply
gagi дец 17, 2011 at 13:59

Fk partizan je otkupio ugovor Klea koji je iznosio oko 400000 evra pa sam povezi da li je Zvezda mogla da uradi to isto i nemoj ti da ovde pametujes kad ne znas celu situaciju.

Reply
gagi дец 17, 2011 at 14:05

Aleksandre moram da ti kazem da si totalno neobjektivan i nemas iste arsine sto se tice sadrzaja komentara i kako ti kazes vredjanja nekoga govoreci mu da pise gluposti., sto je isti ovaj lik kome sam odgovorio napisao u jednom od svojih ranijih komentara pa AKO KOZA LAZE ROG NE LAZE.Kao dokaz evo ti komentar tog istog lika koji se potpisuje kao “josiff“ pa ti prosudi sam i objavi ovaj komentar ako nam je svima istina u prvom planu,evo i dokaza
josif
15. decembar 2011. at 14:55
Lukic nije pobedio sa jednim glasom prednosti jer nije uopste imao protivkandidata jer se onaj bivsi clan UO cinimise da se zvao Dragoljub Lekic(mozda sam lupio bezveze)povukao pred samu skupstinu posle silne poruke DELIJA da se nesme kandidovati,a Lukic nije imao kvorum za skupstinu pa su predstavnici DELIJA dosli na skupstinu da bi imao kvorum kako se nebi odlagala skupstina i produbljivala kriza u klubu a bili su uzdrzani na skupstini i nisu glasali za Lukica.To je cela istina,informisi se prenego pises gluposti.Pozz.MKD

Reply
Covek дец 17, 2011 at 11:49

Upravo zato mi se i ne svodja ovoliko podmladjivanje ekipe. Mislim ovo je jedini nacin trenutno da izadjemo iz krize ali ako vec pravis tim za buducnost ne smes da pustis onda sve te igrace napolje za 2 godine taman kad si od njih napravio nesto vec moraju ugovori biti veci na 5,6 godina pa neka idu za 4 godine ili barem nakon tih 2,3 godine ponuditi novi bolji ugovor ako se pokazu a ako ne onda ih prodati a ne ako se on pokaze kao neki talenat odmah ode i opet nista nismo napravili…

Reply
Slobodan дец 17, 2011 at 11:00

Konacno, sve ovo pocinje da lici na nesto… Dopada mi se smer u kom u ovom momentu ide klub… Znam da smo svi razocarani zbog minusa od deset bodova, ali to je valjan trenutak da zbijemo redove i ulozimo u mlade momke i u stvaranje tima u narednoj polusezoni… Naravno, tim mladim momcima tu treba pridruziti iskusnije prvotimce i napraviti okosnicu tima…
Pozdravljam ubacivanje u tim Krnete,Ozegovica i Djurickovica, momci prema onome sto sam video nisu tu da popune broj, vec zaista sva trojica imaju kvalitet… Djurickovic je po meni mozda i novi Piksi, Ozegovic je klasicna devetka, a Krneta ima sve predispozicije da bude odlican stper…
Takodje, vracanje Marka Perovica je po meni dobar potez… Momak ima ubojitu levicu, odlican centarsut i sut, vrlo je prodoran i nema dileme da ce praviti razliku na krilu… Po meni je bolje resenje od malog Kostica, a ta levokrilna pozicija ce biti znatno konkurentnija ako na njoj imamo pored Borhe i Pacheka i Perovica…
Dovodjenje Filipa Mladenovica je takodje odlican potez, pri cemu je vreme da kalimo jednog levog beka koji ce nam ciniti buducnost… Na toj poziciji bih voleo da vratimo i Tosica, te bi se sa leve strane uz jos i Petkovica bila stvorena ozbiljna konkurencija od tri kvalitetna fudbalera…
Luka Milivojevic bi mozda bio i top potez prelaznog roka… Momak je izuzetan veznjak, i moze da igra kako na zadnjem veznom tako i na centralnom veznom ili cak i na ofanzivnom veznom, sto daje vise opcija…
Za ocekivati je da se dovede jos jedan stoper, a sjajna bi stvar bila da to bude Maksimovic iz Slobode, dok jedan dolazak treba ocekivati i u spicu, mozda Kasalice, a mozda i nekoga kvalitetnijeg…
Sve to bi za sledecu polusezonu izgledalo ovako :
Kirovski (Bajkovic,Vesic,Dmitrovic), Stojkovic (Mikic), Cosic (Krneta), Maksimovic (Mihajlovic), Tosic (Petkovic,Mladenovic), Milivojevic (Mijailovic), Evandro (Paseko), Djurickovic (Jankovic), Borha (Perovic), Mezenga (Kasalica,Ozegovic), Lazovic (Vesovic).

Reply
bane дец 17, 2011 at 10:42

cinjenica je da ce opet biti procenata, ali drugacije ne mozemo dovoditi igrace…. sto se mene tice naravno da podrzavam njegov dolazak i ocekujem da od proleca ako nista ekipa pocne bar borbenije da igra i da gine na terenu!!!

Reply
lukank дец 17, 2011 at 10:21

dobar je igrac, sada nam hvali stoper(maksimovic), desni bek-mikic out, lijevo krilo-borha out, i napadac(kasalica), bice dobro!

Reply
mare дец 17, 2011 at 10:50

sto se tice desnog beka imamo stojkovica mlad je ali dobar na levo krilu ce da igra pasceko kad se opravi za cenralnog beka si u pravu i trebaju nam jos barem 2 spica zato sto ce robi da pocne da igra 4-4-2

Reply
uros crazy north дец 17, 2011 at 10:55

Odakle vam to da ce da Robi da igra 4-4-2 ????

Reply
delija86 дец 17, 2011 at 10:11

Kako s..e ovaj stojic jbt ne mogu da verujem,za svakog igraca kog je prodao je reko da je najbolji ili da ce da bude najbolji,da ce da igra u jakim evropskim ligama,a nek vidi sad gde su mu kaludjerovic,jovancic 10000km od evrope,nemojte pogresno da me shvatite,nemam nista protiv milivojevica,al ova bagra me mnogo nervira!

Reply
NemanjaS90 дец 17, 2011 at 10:16

Nije da s*** covek, vec radi svoj posao. Mozemo reci svasta o Stojicu kao coveku, ali kao menadzer je stvarno jedan od najboljih u Srbiji.

Smatram da se Milivojevic apsolutno mora dovesti! Bez obzira sto je Stojicev igrac, radi se o fenomenalnom talentu.

Reply
delija86 дец 17, 2011 at 10:19

Nista ja nemam protiv milivojevica

Reply
I.V.A.N дец 17, 2011 at 10:08

pametan decko,sta ce u te male klubove

Reply
Zvezdas Rijeka дец 17, 2011 at 10:07

Dobrodošao !!!

Reply

Leave a Comment