Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Спектакл Делија на пролећној премијери

Зимска пауза је завршена и лопта на „Маракани“ се коначно закотрљала. Фудбелери Црвене звезде на пролећној премијери су били прилично убедљиви и савладали су Војводину са 4:0.

Наши фудбалери су били прилично надахнути и инспиративни, приказали су лепу и допадљиву игру, и навијачи су могли да уживају у комплетном угођају.

Да све поприми епитет спектакла побринили су се највернији навијачи који су направили атмосферу за незаборав. Трибине су биле лепо попуњене и на премијеру је дошло 22.364 навијача.

Атмосферу са утакмице и комплетан навијачки извештај можете погледати на линку испод, уживајте!

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE феб 17, 2019 at 16:10

kapa dole navijacima..za desetku..kako je lepo biti zvezdas

Reply
ПОВЛАШТЕН феб 17, 2019 at 14:30

ако буде 10 бодова пред плеј оф ,првенство је готово

Reply
Goran137 феб 19, 2019 at 16:44

I manje od 10 bodova nam garantuje titulu u dobroj meri…Radnicki nece pobediti sve do kraja kiksace i do plej ofa i u plej ofu,bitno je da sledeci derbi kuci ne izgubimo (naravno uz sve preostale pobede) u tom slucaju titula je 99% nasa…Cak i da ne dao Bog izgubimo derbi uz sve preostale pobede imali bi +12 tj. +6 posle podele bodova i mogli bi da priustimo 1 poraz ili 1 poraz i 1 neresenu ili 2 neresene u 7 kola i opet bi bili sampioni,a sumnjam da bi imali 2 poraza ili 1 poraz i 1 neresenu ili 2 neresene u 7 kola a da oni sve pobede a jos imamo laksi raspored u tih 7 kola i derbi bi igrali kuci…Znaci i +6 pred plej of nam u dobroj meri garantuje titulu a plus 7,8 ili 9 titula je preko 90% nasa…

Reply

Leave a Comment