Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гајић: Емотиван деби

Милан Гајић један је од четворице играча који су дебитовали у црвено-беом дресу против Војводине. Дефанзивац који је стигао у Звезду пре две недеље, након првих званичних минута у редовима шампиона Србије сумирао је утиске.

Резултатски гледано није била тешка утакмица, али нама на терену није било тако с обзиром на то да су припреме тек завршене. Тешке су ноге, видело се то поготово како се утакмица ближила крају. Ипак, успели смо да одржимо озбиљност и организацију игре. Све шансе смо практично искористили, реализација је била одлична и сматрам да је то вечерас одлучило победника – резимирао је Гајић.

Прву званичну утакмицу у Звездином дресу улепшала је подршка преко 22.000 звездаша.

Имао сам позитивну трему, добро познајем саиграче и било је лако уклопити се. Посебну буру емоција осетио сам приликом изласка на терен. Подршка са трибина била је феноменална. Не сумњам да ће бити тако током целе полусезоне. Заслужујемо подршку, очекујем да нам навијачи и у Сурдулици буду ветар у леђа. Осећај играти уз њихову подршку је феноменалан.

Гајић је против Новосађана показао да се одлично сналази и на левој страни иако му је примарна позиција десног бека.

Последњих неколико утакмица у Француској сам играо уз леву аут линију па ми није било тешко да се прилагодим. Има све своје предности и мане, али сам се осећао одлично, још да подигнем физичку спрему и све ће бити идеално – рекао је дефанзивац.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ПОВЛАШТЕН феб 17, 2019 at 14:32

вратите катаиа и радоњу.не требају нам страни скупи играчи изузев одбранбеног(надам се италијану)и нападача

Reply

Leave a Comment