Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда за крај регуларног дела дочекује Медвешчак

Сениори хокејашког клуба Црвена звезда у суботу и недељу (16. и 17. фебруар) од 16:15 часова (обе утакмице у истом термину) одиграће последње две утакмице у оквиру регуларног дела ИХЛ такмичења. Након што су у последња два двомеча убедљиво победили екипе Младости и Загеба, црвено-бели оклопници имају жељу да и трећег представника Хрватске испрате са мрежом напуњеном до врха и тако покажу да потпуно спремни очекују предстојећи плеј оф.

Екипа трнера Јовице Руса игра ове сезоне одлично и са пуно самопоуздања. Појачања су се показала одлично и добро су се уклопила у екипу, а искусни играчи попут Ристића и Поправке улевају додатно самопоуздање осталим саиграчима.

Ове две утакмице су одлична прилика за две ствари. Прво за тренера Јовицу Руса да испроба све могуће тактике и комбинације пред плеј оф, као и да пружи прилику млађим играчима да се додатно наметну, а друга прилика је за навијаче.

Ех, да…добро сте чули – за навијаче. Наиме, ледена хала Пионир у главном зврљи празна када наши хокејаши играју своје утакмице. Свака част за њих 60-70 редовних, који увек дођу и пруже подршку нашим хокејашима, али наши играчи и стручни штаб заслужују више од тога. Прошле сезоне су вратили пехар првака државе у клупске витрине, а ове сезоне би те витрине требао да краси и трофеј ИХЛ такмичења. Ипак, када дође плеј-оф (а почиње почетком марта месеца), знамо да ће и хрватске и посебно словеначке екипе, дати све од себе да спрече Звезду да заседне на трон. Зато већ сада, против Медвешчака, навијачи треба да дођу у што већем броју и пруже подршку нашим оклопницима. Истина је да ће се у исто време (у суботу) на Маракани играти меч између Звезде и Војводине, и да ће у недељу бити финале кошаркашког Купа у Нишу, али верујемо да има оних који ће, ипак, овог викенда свратити до ледене хале Пионир и пружити подршку нашим хокејашима. Посебно се надамо да ће црвено-бела армија навијача препознати потребу да ту подршку пружи нашим оклопницима када крене плеј-оф и борба за титулу регионалног првака.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment