Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Запослени у Црвеној звезди на детаљним прегледима

У просторјима опште болнице ’’Бел Медик’’ сви запослени у КК Црвена звезда мтс обавили су детаљне здравствене прегледе и добили програм тренинга и исхране.

У просторјима опште болнице Бел Медик сви запослени у КК Црвена звезда мтс обавили су детаљне здравствене прегледе и добили програм тренинга и исхране. Преносимо вест са сајта www.belmedic.rs/vest/zaposleni-u-crvenoj-zvezdi-na-detaljnim-pregledima-u-bel-medicu у целости:

У претходних неколико дана у Бел Медику је организован систематски преглед за запослене у Кошаркашком клубу Црвена звезда. У време када се брзо живи, а људима сопствено здравље није на првом месту, наша обавеза је да подсетимо на значај редовних прегледа. Систематски прегледи су најбољи начин да се контролише здравствено стање па су у складу са тим запослени у КК Црвена звезда одвојили време и обавили систематске прегледе у просторјима клупског партнера Бел Медик.

Клуб је на тај начин показао да брине о запосленима, а поготово имајући у виду много стреса који доноси живот једног клуба. Динамика посла је таква да практично времена за одмор нема, изузимајући период између сезона. Како су изазови играча и стручног штаба на терену све већи, тако је и обим посла менаџмента клуба, који стоји иза њих исто тако повећан. Постоје људи из сенке који дају немерљив допринос да би све категорије Црвене звезде имале адекватне услове за рад, а резултат се на крају огледа на терену. Хероји су играчи, тренери.. али сада ћемо искористити прилику да поменемо дискретне хероје КК Црвена звезда.

Др Слободан Марковић, лекар Бел Медика наводи да му је драго да клуб води рачуна и о својим запосленима.

Обично су играчи на првом месту, а заборави се на све оне људе који раде да би ти играчи били оно што јесу и постизали резултате који се од њих очекују. Драго нам је да клуб има свест и води рачуна о запосленима. То је позитиван пример свима, сваком колективу. Ми такве ствари поздрављамо и с тога смо се потрудили да запослени у Црвеној звезди имају најнапредније и детаљне прегледе. Наравно, ту се неће завршити наша сарадња. Бел Медик наставља да води рачуна о њима – истакао је Марковић.

Годинама сам у Црвеној звезди па ваљда и не бих био толико да ми овде није заиста толико лепо. Ми смо велика породица, заједно се радујемо и заједно тугујемо, а како је показао и овај систематски преглед, водимо и рачуна једни о другима. У годинама сам када мало чешће размишљам о свом здрављу и хвала лекарима из Бел Медика за фантастичну негу и савете којих ћу се, обећавам, придржавати – рекао је Видоје, који има најдужи радни стаж у Клубу.

Заиста одлична иницијатива Црвене звезде и Бел Медика и хвала на томе што су ме навели да размишљам о свом здравственом стању. Искрено, увек се нађе разлог да се због обавеза одлаже преглед, не сећам се када сам обавила комплетан систематски преглед, али сигурно да ће се то убудуће променити – рекла је Гордана, из сектора финансија.


Можда ми је ово први преглед од оних обавезних у средњој школи. Мало сам заборавио како то изгледа, а и вратио сам се у младалачке дане. Директор је „инсистирао“ и био упоран да сви дођемо данас, није ми баш било право, али сада морам да му се захвалим. Већ сам заказао следећу контролу, знате стресно је, али увек лепо бити део Црвене звезде – рекао је Данијел.

Велики број утакмица које Црвена звезда одигра у једној сезони захтева велике припреме, али и те утакмице око којих се све врти, нису цео живот једног спортског колектива који се такмичи на највишем нивоу. Не треба заборавити да је Црвена звезда високо котирана и у раду са млађим категоријама, где је шампион у свим узрастима, а играчи из омладинског погона циљају највише домете и кроз први тим. То је само један од фактора, а колико је рад у Црвеној звезди тежак говорио је Игор, ПР менаџер Клуба:

Колико је тешко је релативна ствар јер је рад у Црвеној звезди комбинација задовољства и великог изазова. Рад у спорту је један од најдинамичнијих послова. Стрес је увек присутан, а да ли то утиче на здравље? Па зато смо данас дошли у просторјије нашег партнера Бел Медика да нам они кажу – истакао је Игор.

Уз детаљне резултате лекари Бел Медика припремили су и детаљан план активности и исхране за сваког запосленог појединачно. Као одговор добили су обећање да ће се прецизно држати датог програма. Здравље је на првом месту и предуслов да, баш као и играчи на терену, запослени могу да наставе да раде са једнаким ентузијазмом и преданошћу Црвеној звезди.

Наше партнерство са општом болницом Бел Медик је на највишем могућем нивоу. Њихов доприонс у свакодневном функционисању клуба је велики. Увек су ту за нас, за стручни штаб, за играче… Организовани систематски преглед за све запослене довољно говори о бризи клуба за његов радни колектив, а исто тако и о нашој сарадњи са Бел Медиком. На нама је сада да се сви придржавамо програма које смо добили од доктора и да чувамо здравље, јер су сви чланови клуба подједнако важни за систем Црвене звезде, од играча и тренера до свих чланова менаџмента и запослених у Клубу – истакао је директор клуба Филип Сунтурлић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment