Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Поповић у Шарлоту, велико признање за Црвену звезду

Јуниор Црвене звезде мтс Немања Поповић отпутовао у среду у Шарлот, где ће бити учесник кампа НБА и ФИБА „Кошарка без граница“ који ће се одржати током „Ол стар викенда“

Велико признање стигло је на адресу Црвене звезде мтс јер је јуниор Немања Поповић добио позив на престижни камп у организација ФИБА и НБА ’’Кошарка без граница’’.
Елитни кошаркашки камп у организацији ФИБА и НБА лиге ’’Кошарка без граница’’ одржава се као својеврсна увертира за НБА Ол-Стар. Најталентованији кошаркаши широм света, окупљају се у Шарлоту у периоду од 14. до 16. фебруара, а ни ове године овај глобални догађај неће протећи без представника Црвене звезде.

Наиме, у претходним годинама прилику да одмере снаге са вршњацима из свих делова света, а под будним оком НБА звезда, тренера и генералних менаџера, имали су садашњи првотимац Бориша Симанић, као и чланови Звездиног развојног тима ФМП-а Алекса Ускоковић и Зоран Пауновић. У овом издању кампа ’’Кошарка без граница’’ та част је припала црвено-белом јуниору Немањи Поповићу.

Поповић је један од двојице српских представника јер ће његов колега из редова млађих репрезентативних селекција Србије Алексеј Покушевски (Олимпијакос) такође учествовати на овом кампу.

Подсећамо да је Немања Поповић са Црвеном звездом протекле сезоне објединио трофеје кадетског и јуниорског првака Србије. У текућој сезони веома успешно наступа за јуниорску селекцију црвено-белих:

– „Велика част за мој клуб Црвену звезду, српску кошарку и мене лично. Потрудићу се да на достојан начин репрезентујем клуб и нашу земљу, да одиграм добро и оправдам позив који сам добио. Момци који су играли ову утакмицу пре мене из наше земље, такође и из клуба из кога и ја долазим Црвене звезде, обавезују да се и ја представим у правом светлу, али такође желим да уживам у овоме, да видим све тамо, да искористим сваки тренутак током целокупног „Ол Стар“ викенда као ново искуство које није свако у прилици да стекне. Очекујем све најбоље.“ – рекао је Поповић пре пута у САД.

(извор/фото: СД Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment